Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Πολλά τα ερωτηματικά στον Άρη εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Η αγωνία χτυπάει... κόκκινο στον Άρη, καθώς ο Γιάννης Μιχαλήτσος περιμένει να μάθει σε ποιους παίκτες μπορεί να υπολογίζει εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι εκκρεμότητες που υπάρχουν είναι πολλές με τους τραυματίες.

Αντίθετα, ο Ρονάλντο Γκιάρο από ότι φαίνεται θα βρεθεί στην διάθεση του υπηρεσιακού τεχνικού των «κίτρινων». Ο Βραζιλιάνος ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, έχει παρουσιάσει βελτίωση και όλα δείχνουν ότι έπειτα από διάστημα (περίπου) δύο μηνών θα επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας του Άρη.

Ο Σάκης Πρίττας επίσης έχει δείξει ότι μπορεί να υπολογίζεται από τον προπονητή του. Και μένουν δύο πρόσωπα. Σέρχιο Κόκε και Κώστας Μενδρινός. Αμφότεροι θα υποβληθούν σε τεστ δοκιμασίας στην προπόνηση της Πέμπτης και αναλόγως θα παρθεί η απόφαση.

Συνεχίζοντας επί των αμφίβολων, αυτός που έχει εντυπωσιάσει είναι ο Νέρι Καστίγιο. Ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής αφού ακολούθησε πρόγραμμα διπλών προπονήσεων, μπήκε την Τρίτη στο ομαδικό πρόγραμμα. Αυτό σημαίνει πως έθεσε υποψηφιότητα ώστε να αγωνιστεί αλλά η οριστική απόφαση θα παρθεί εντός του επόμενου 48ώρου, ανάλογα με τις αντιδράσεις του σε διάφορα τεστ.

Σχετικά με τον Ραούλ Μπομπαντίγια, δεν έχει διευκρινιστεί κατά πόσο ο Αργεντινός επιθετικός έχει δικαίωμα συμμετοχής. Στο διάστημα που αγωνίζονταν στην Γκλάντμπαχ τιμωρήθηκε με αποκλεισμό πέντε αγωνιστικών. Στον Άρη έχουν ζητήσει επισήμως να ενημερωθούν κατά πόσο έχουν το δικαίωμα να τον χρησιμοποιήσουν άμεσα ή αν θα πρέπει να εκτίσει μία ακόμη ποινή αγωνιστικής. Σχετικά με τον Νταϊσούκε Σακάτα, οι Θεσσαλονικείς περιμένουν την μπλε κάρτα του, αφού από πλευράς αγωνιστικής και φυσικής κατάστασης δείχνει έτοιμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: