Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Θέλει Φαμπιάνο η Ίντερ

Η Ίντερ θέλει Φαμπιάνο και είναι κοντά σε Αλέξης Σάντσεζ, ενώ το καλοκαίρι σκοπεύει να κινηθεί και για τον Γκάνσο. Δύσκολες περιπτώσεις οι δύο πρώτοι, όμως θα εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα.
Ο τεχνικός διευθυντής της Ίντερ,   Μάρκο Μπράνκα, αποκάλυψε ότι οι «νερατζούρι» κινούνται για τον Βραζιλιάνο στράικερ Λουίς Φαμπιάνο, ενώ τόνισε ότι η πιθανή συμφωνία με τον Αλέξης  Σάντσεζ της Ουντινέζε έχει πολλές πιθανότητες να ολοκληρωθεί με επιτυχία για τον σύλλογο του Μιλάνου.
Ο Μπράνκα δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι η Ίντερ έχει «βάλει στο μάτι» την περίπτωση του Βραζιλιάνου Γκάνσο, όμως δεν σκοπεύουν να κινηθούν  γι αυτόν στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
«Υπάρχει μια περίπτωση ο Φαμπιάνο να έρθει στην Ίντερ, όμως φυσικά αυτό δεν είναι τόσο εύκολο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπράνκα στο «ANSA»., ενώ για τον Σάντσεζ είπε:
«Ο Σάντσεζ αρέσει πολύ στην Ίντερ, αλλά φαίνεται να βρίσκεται “εκτός αγοράς”. Όμως η Ίντερ δεν ενδιαφέρεται να αγοράσει παίκτες απλά και μόνο για να πει ότι αγόρασε κάποιον».
Όσο για τον Γκάνσο ξεκαθάρισε: «Ο Γκάνσο είναι ένας μέσος που μας ενδιαφέρει και για τον οποίο μιλάμε εδώ και καιρό, όμως αν θα κάνουμε κάποια κίνηση αυτή θα γίνει στο μέλλον και όχι τον Ιανουάριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: