Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Λαζαρίδης: «Θα κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ!»

Άπαντες στο στρατόπεδο του Αρη ζουν στους ρυθμούς του μεγάλου ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, κόντρα στον ΠΑΟΚ (Κυριακή 19:30, Novasports 1). Πρώτοι απ΄ όλους ασφαλώς εισπράττουν αυτό το κλίμα οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές των «κιτρίνων» οι οποίοι  προετοιμάζονται πυρετωδώς για αυτή την πολύ μεγάλη αναμέτρηση.
 Ο Νίκος Λαζαρίδης μιλώντας στο Novasports.gr αναφέρεται αρχικά στις αγωνιστικές συνθήκες κάτω από τις οποίες θα μπουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την ερχόμενη Κυριακή: « Σίγουρα θα ήταν καλύτερο αν είχαμε κερδίσει στη Κρήτη, αλλά θεωρώ πως με την εμφάνισή μας αφήσαμε υποσχέσεις για μια καλύτερη συνέχεια. Το 0-0 με τον Εργοτέλη δεν ήταν δίκαιο, καθώς βάση των ευκαιριών που κάναμε, αλλά και του γκολ που δεν μέτρησε, έπρεπε να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς».
Για τον Καστοριανό αμυντικό, το ντέρμπι που έρχεται θα είναι το πρώτο του με τη φανέλα του Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και το περιμένει με αγωνία: « Πράγματι, θα είναι η πρώτη φορά που θα ζήσω ένα Αρης-ΠΑΟΚ στο δικό μας γήπεδο και αυτό με κάνει να το περιμένω κάπως ιδιαίτερα. Βεβαίως την ατμόσφαιρα μπορώ να τη φανταστώ, καθώς σε όλα τα μεγάλα ματς και όχι μόνο οι οπαδοί μας δημιουργούν εκρηκτικό κλίμα. Κάπως έτσι θα είναι τα πράγματα και την Κυριακή».
Όσο για το τι περιμένει να συμβεί εντός γηπέδου; « Αν και σε αυτά τα παιχνίδια δεν μπορούν να γίνουν προγνωστικά, είμαι βέβαιος πως θα κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ! Η ομάδα δουλεύει καλά, ενισχύθηκε στις μεταγραφές, παίζει στην έδρα της και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα».
Στο μεταξύ ο Γιάννης Μιχαλήτσος ξεκίνησε την προετοιμασία των παικτών του με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου. Μάλιστα είδε με ιδιαίτερη ικανοποίηση να μετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα οι Κόκε, Μενδρινός, Πρίττας, όπως και ο Νέρι Καστίγιο του οποίου το δελτίο εκδόθηκε και ως εκ τούτου έχει δικαίωμα συμμετοχής στο επερχόμενο ντέρμπι. Αντίθετα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο τραυματίας Οριόλ. Μόνος του εξάλλου γυμνάστηκε ο νεοαποκτηθέντας Μαρσέλο Μπομπαντίγια. Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί την Τετάρτη, επίσης με μια πρωινή προπόνηση.
*Την Τετάρτη επιστρέφει από τη Γουατεμάλα ο Κάρλος Ρουίζ, όπως ενημέρωσε την ΠΑΕ Άρης η ομοσπονδία της χώρας.
*Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Στις θύρες 1 και 3 κοστίζουν 20 ευρώ, στη θύρα 2 η τιμή είναι στα 30 ευρώ, στις θύρες 5,6,9 κοστίζουν 35 ευρώ, ενώ στη θύρα 7 το εισιτήριο έχει 50 ευρώ. Η ζήτηση είναι μεγάλη και αναμένεται μέχρι την ώρα του αγώνα νε έχουν εξαντληθεί.  
*Τον πέμπτο χρόνο λειτουργίας της γιορτάζει η Λέσχη Φίλων Άρη. Ο διοικητικός φορέας της ΠΑΕ αριθμεί αυτή τη στιγμή 8052 μέλη και ο στόχος μέσα στο έτος που διανύουμε είναι να φτάσει σε πενταψήφιο νούμερο. Εορταστικά μηνύματα έστειλαν προς τον κόσμο του Αρη, ο πρόεδρος του φορέα Γιάννης Γρανούζης, ο πρόεδρος του ΑΣ κ. Νίκος Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Θανάσης Αθανασιάδης και ο πρόεδρος της ΚΑΕ κ. Γιάννης Δαμιανίδης. Ολοι τους εύχονται χρόνια  πολλά στο δημιούργημα της Αρειανής οικογένειας το οποίο σαν σήμερα έπαιρνε σάρκα και οστά

Δεν υπάρχουν σχόλια: