Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Πού πας, ρε Καραμήτρο;

Μετά τους δανεικούς Σουμπίνιο, Παπάζογλου, ο Μαρινάκης στέλνει στον Πανσερραϊκό και δανεικό προπονητή, τον Αλεξανδρή! Πού πάει η ΑΕΚ να ζητήσει τον Γεωργιάδη;
Πού πας, ρε Καραμήτρο;
Εντάξει, το ξέραμε πως ο Πανσερραϊκός διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον Ολυμπιακό, αλλά αυτοί δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα.

Διώξανε τον Κοκότοβιτς κι αντί να πάρουν έμπειρο προπονητή μπας και σώσουν τη χρονιά, σκέφτονται να κάνουν πειράματα με τον Αλέκο, που μέχρι σήμερα δούλευε στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού!
Φαίνεται πως το τελευταίο, ότι δηλαδή προέρχεται από τον Ολυμπιακό, μετράει περισσότερο. Ίσως σκέφτονται πως έτσι η ομάδα θα χτυπήσει και τα δύσκολα παιχνίδια των τελευταίων αγωνιστικών, όπως αυτό με τον Παναθηναϊκό στην 28η αγωνιστική.

Βέβαια, μέχρι τότε μπορεί και να έχουν πέσει, αλλά ο Αλέκος θα το έχει κάνει το "αγροτικό" του.
Την ίδια στιγμή που οι σχέσεις Πανσερραϊκού - Ολυμπιακού είναι τόσο φιλικές ως και παρεξηγήσιμες, η ΑΕΚ σκέφτεται να κάνει πρόταση στον Θεοδωρίδη για να πάρει τον Γεωργιάδη. Η μεταγραφή αυτή φυσικά θα γίνει μόνο αν δεν τον θέλει τον παίκτη ο Βαλβέρδε για το προσεχές καλοκαίρι.
Και οι πληροφορίες από το λιμάνι λένε πως ο Γεωργιάδης και Ανάκογλου του Πανσερραϊκού είναι δυο περιπτώσεις που εξετάζονται. Οπότε, πού πας ρε ΑΕΚ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: