Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Ο Μουρίνιο «νίκησε»!

Είναι το αφεντικό και αυτό αποδείχθηκε… Ο Ζοζέ Μουρίνιο βγήκε νικητής στην κόντρα του με τον Χόρχε Βαλντάνο στη Ρεάλ Μαδρίτης, που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες.

Ο γενικός διευθυντής της «βασίλισσας» και ο Πορτογάλος τεχνικός ποτέ δεν είχαν τις καλύτερες σχέσεις. Το… θερμόμετρο όμως, ανέβηκε επικίνδυνα, λόγω των επισκέψεων του Βαλντάνο στα αποδυτήρια της ομάδας, πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά μετά των αγώνων της.

Αυτές οι ενέργειες εκνεύρισαν αρκετά τον Μουρίνιο ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει τέτοιου είδους επισκέψεις στα αποδυτήρια, ούτε και παρεμβάσεις.

Έτσι –όπως ο αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα- ο Πορτογάλος τεχνικός έθεσε στον πρόεδρο της ομάδα, Φλορεντίνο Πέρεθ το παρακάτω δίλλημα. «Ή εγώ ή αυτός»…

Το αποτέλεσμα ήταν άμεσο και δικαίωσε τον Μουρίνιο. Ο Πέρεθ εξήγησε στον Βαλντάνο ότι δεν πρέπει να επαναλάβει μια από τις επισκέψεις του στα αποδυτήρια.

Η αρχή έγινε από σήμερα. Η αποστολής της ομάδας άρχισε το ταξίδι της για την Σεβίλλη ενόψει του αυριανού αγώνα Κυπέλλου των δύο ομάδων, με τον Βαλντάνο να μένει στη Μαδρίτη.

Όπως διευκρινίστηκε ο γενικός διευθυντής της «βασίλισσας» θα ταξιδέψει αύριο για τη Σεβίλλη με τον πρόεδρος της ομάδας.

Εντύπωση –πάντως- προκαλεί και το γεγονός ότι –όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ- ο Μουρίνιο ξεκαθάρισε στον Πέρεθ πως εάν θέλει να συνεχίσει στην ομάδα και για την επόμενη σεζόν, τότε αυτό δεν θα γίνει εάν ο Βαλντάνο παραμείνει…

Δεν υπάρχουν σχόλια: