Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Αντσελότι: «Τελείωσε η κακή περίοδος»

Την αισιοδοξία του για την πορεία από εδώ και πέρα της Τσέλσι στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις εξέφρασε ο Κάρλο Αντσελότι. Οι «μπλε» επικράτησαν 4-0 της Μπόλτον, εκτός έδρας, το βράδυ της Δευτέρας, μειώνοντας τη διαφορά τους από την πρώτη θέση στους επτά βαθμούς.

Ξεκινώντας τη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα, ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε: «Αυτό είναι το τέλος της “κοιλιάς” που κάναμε. Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση και τώρα βλέπουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία», για να συνεχίσει λέγοντας: «Το να μειώσουμε τη διαφορά από την κορυφή δεν θα είναι εύκολο, από τη στιγμή που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι τόσο μπροστά. Ωστόσο, βήμα-βήμα, μπορούμε να τα καταφέρουμε, αν και πρέπει να κερδίσουμε τα παιχνίδια μεταξύ μας».

Αναφερόμενος στον Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο κόουτς των Λονδρέζων υπογράμμισε: «Επιτέλους έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι. Σκόραρε επίσης κι ένα υπέροχο γκολ. Η δύναμη και η προσωπικότητά του είναι πολύ σημαντικά στοιχεία την ομάδα. Είναι κομβικής σημασίας που επέστρεψε υγιής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: