Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Μέσα Φλεβάρη ο Βιτόλο...

Για την πορεία της αποθεραπείας του Βίκτορ Βιτόλο αλλά και το πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Ισπανός αμυντικός μέσος μίλησε ο αρχίατρος του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Γιγής.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103»
«Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ο Βιτόλο κάνει αποκατάσταση στην πατρίδα του, κοντά στην οικογένειά του. Ταλαιπωρήθηκε αρκετά και του κάνει καλό να βρίσκεται εκεί. Θα έρθει σε καμιά βδομάδα, δέκα μέρες στην Ελλάδα. Κάνει κανονικά προπονήσεις σε ένα προπονητικό κέντρο που ξέρουμε και είναι πολύ καλό. Τρέχει, κάνει ποδήλατο, απλά δεν παίζει μπάλα. Στην αρχή ανησυχήσαμε με τη μόλυνση που έπαθε. Πήρε την αντιβίωσή του και καλυτερεύει διαρκώς. Μετά το ματς με τον Ολυμπιακό θα έρθει."

Για το γιατί δεν ήρθε ακόμα στην Ελλάδα: «Είναι χαρακτήρας που δεν μπορεί να κάθεται εκτός γηπέδου. Αν ήταν εδώ θα ήθελε να μπει μέσα να παίξει. Δεν είναι του χαρακτήρα του να μένει εκτός».

Για το πότε θα επιστρέψει σε αγωνιστική δράση: «Αυτή η εβδομάδα που διανύουμε είναι η τέταρτη. Πρέπει να τελειώσει την αντιβίωση που παίρνει. Από τις 15 Φεβρουαρίου και μετά θα μπορεί να παίξει. Μόλις επιστρέψει και περάσει από εργομετρικά θα ξέρουμε ακριβώς πότε θα παίξει. Είναι να μη σου τύχει αυτό που έπαθε. Απλά, δεν είναι τίποτα ανησυχητικό. Είναι καθαρά θέμα ατυχίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: