Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Στοιχημα απο τον Bet Steloumpas

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ !!!
Μετα το γεματο κουπονι του ΣΚ θα χαλαρωσουμε λιγο σημερα Δευτερα καθως μεσοβδομαδα ερχεται ενα γεματο κουπονι με Ευρωπαικους αγωνες. Δυο ζεστα σημεια θα κρατησουμε σημερα και ενα χικακι.
Να ξεκινησουμε με το ντερμπι που θα γινει στην Bundes Liga εκει που η Χερτα υποδεχεται την Κοτμπους. Οι γηπεδουχοι ερχονται απο νικη με 2-6 στην εδρα της Καρσλουη και βρισκονται στη πρωτη θεση της βαθμολογιας. Η Κοτμπους την στιγμη που προκριθηκε στα ημιτελικα του Κυπελλου, στο πρωταθλημα απογοητευει. Ερχεται απο ηττα στην εδρα της Γκροιτερ με 3-1 και μεσοβδομαδα ο προπονητης της ομαδας εκοψε τα ρεπο στους παιχτες. Η Κοτμπους σε 22 ματς εχει 15 over 2,5 την ειδια ωρα που στα πεντε τελευταια ματς της Χερτα εχουν μπει 25 γκολ, μεσο ορο 5 γκολ σε καθε ματς.
ΧΕΡΤΑ : OVER 2,5 (1,60)
Δευτερο ματς που θα κρατησω ζεστα ειναι το G-G στο ματς της Γοδοι Κρουζ με την Σαν Λορεντζο. Δευτερη αγωνιστικη στην Κλαουσουρα και χωρις να εχουμε συγκεκριμενη αποψη για τις ομαδες. Οι γηπεδουχοι ερχονται απο εκπληκτικο δυπλο με 1-4 στην εδρα της Μποκα και δεν θελουν να παει χαμενο το τριποντο. Η Σαν Λορεντζο στην εδρα της εφερε 1-1 με την Χιμνασια (με πεναλτι μαιμου και πολλες διαμαρτυριες απο την Σαν Λορεντζο) που θα αποφερους γερη καμπανα καθως ο μεσος Χιμενες ειπε καποια "γαλλικα" στο ρεφερι. Η προιστορια στα τρια τελευταια ματς λεει G-G, μακαρι να συνεχιστει η παραδοση.ΓΟΔΟΙ ΚΡΟΥΖ : G-G (1,72)
1η ΠΡΟΤΑΣΗ (ΒΑΣΙΚΟΙ)
ΧΕΡΤΑ : OVER 2,5 (1,60)
ΓΟΔΟΙ ΚΡΟΥΖ : G-G (1,72)
(ΑΠΟΔ.ΔΥΑΔΑΣ 2,75)
2η ΠΡΟΤΑΣΗ (ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ)
ΜΠΟΥΛΟΝ - ΛΕ ΜΑΝ : Χ (2,95)
Καλη τυχη στα δελτια σας, τα λεμε αυριο...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: