Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Μιχαλήτσος: «Υπάρχει κούραση στην ομάδα»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, αλλά όχι και από το τελικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Μιχαλήτσος.
Ο τεχνικός του Άρη πιο συγκεκριμένα τόνισε: «Έγινε ένα καλό παιχνίδι με αρκετές φάσεις στις δύο εστίες. Είχαμε ένα παιχνίδι σημαντικό δώσαμε πάνω από το 100% με αποτέλεσμα κάποιοι να μην έχουν την φρεσκάδα θα μπορούσαμε να κερδίσουμε γιατί είχαμε 2 παιχνίδια. Το πρόβλημα είναι ότι οι ίδιοι παίκτες βγάζουν τρία παιχνίδια και υπερβάλουν αλλά και έτσι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε γιατί οι ευκαιρίες είναι οι καλύτερες. Δεν ήταν ποιοτικό παιχνίδι αλλά γκραν-γκινιόλ. Θα μπορούσε ο καθένας να προηγηθεί».
Όσον αφορά την δύσκολη συνέχεια αρχής γενομένης από την ρεβάνς με την Μάντσεστερ Σίτι ο τεχνικός των «κιτρίνων» δήλωσε:
«Θα δούμε την επόμενη μέρα, υπάρχει κούραση γιατί μία ομάδα δεν έχει συνηθίσει να παίζει τρία παιχνίδια. Η υπερβολή σημαίνει πτώση. Με προβληματίζει τι φρεσκάδα θα παρουσιάσουν σε δύο μέρες και μετά με τη Λάρισα. Έχουμε μία χημεία με μεσοεπιθετικούς αρκετούς αλλά αμυντικά βλέπουμε ότι υπάρχουν προβλήματα. Ο Ρονάλντο παίζει τέλεια και είναι 37 χρονών. Σήμερα κερδίσαμε και τον Παπαζαχαρία που έπαιξε σε μία θέση που δεν είναι η φυσική του θέση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: