Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Μέτωπο «μεγάλων» κατά Μαρινάκη!

Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης σύμφωνα με πληροφορίες συστρατεύονται κατά του Μαρινάκη και ετοιμάζουν πρόταση μομφής!
Από την αρχή της περιόδου οι σχέσεις του προέδρου της Σούπερ Λίγκα και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού με τις διοικήσεις των άλλων μεγάλων ομάδων του πρωταθλήματος ήταν τεταμένες. Κατά καιρούς είχαν υπάρξει κόντρες του Βαγγέλη Μαρινάκη και με τον πρώην πρόεδρο του «τριφυλλιού» Νικόλα Πατέρα και με τον πρόεδρο της ΑΕΚ Σταύρο Αδαμίδη και με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Θοδωρή Ζαγοράκη, αλλά και με τον εκτελεστικό διευθυντή του Άρη Γιάννη Κόντη!
Τα όσα συνέβησαν όμως το Σάββατο στο Φάληρο και κυρίως οι εμπρηστικές δηλώσεις του κ. Μαρινάκη που έχει και την ιδιότητα του προέδρου της Λίγκας φαίνεται πως ήταν ο…  που έφτασε στο χτένι. Εξάλλου όλες οι παραπάνω ομάδες κατά καιρούς με ανακοινώσεις τους ή δηλώσεις των παραγόντων τους θεωρούν πως η συμπεριφορά του έχει αποδείξει πως έχει αφήσει στην άκρη τον θεσμικό του ρόλο.
Για τον λόγο αυτό σύμφωνα με πληροφορίες οι τέσσερις μεγάλες ομάδες είχαν από το πρωί της Κυριακής συνεχόμενες επαφές και αποφασίστηκε να γίνει πρόταση μομφής κατά του Μαρινάκη στο επόμενο Δ.Σ της Λίγκας. Προφανής στόχος είναι φυσικά ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων» να αποτελέσει παρελθόν από τον προεδρικό θώκο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.
Φυσικά για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρξει πλειοψηφία στην ψηφοφορία κάτι που με την… πρώτη ματιά δεν προκύπτει από πουθενά! Άλλωστε δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι από το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός έχει αρκετές ομάδες στο δικό του «στρατόπεδο» ισορροπιών στη Σούπερ Λίγκα. Σίγουρα, εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν από την αρχή της εβδομάδας με τις εξελίξεις να φαντάζουν απρόβλεπτες την δεδομένη χρονική στιγμή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: