Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Γκουαρντιόλα: «Καμία καλύτερη στην Ευρώπη από τη Ρεάλ»

Την ποιότητα που διαθέτει η Ρεάλ Μαδρίτης ως ομάδα εξήρε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα με σκορ 2-1 επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» ήταν απόλυτα ευχαριστημένος από το «τρίποντο», το οποίο επανέφερε τη διαφορά από τους «μερένχες» στους πέντε πόντους.

«Αυτό που παρακολουθήσαμε στο παιχνίδι είναι άλλη μία επίδειξη του τί μπορεί να κάνουν αυτοί οι παίκτες. Ό,τι και να συμβεί μέχρι το τέλος της χρονιά, τίποτα δεν μπορεί να μου αλλάξει τη γνώμη που εχω για αυτούς» τόνισε στην “As”, μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ισπανός τεχνικός, για να προσθέσει: «Έχουμε παίξει πολλά ντέρμπι και σε όλα προσπαθούμε να κάνουμε συγκεκριμένα πράγματα. Οι παίκτες είναι οι ίδιοι, αλλά θέλουμε να ανεβάζουμε τις επιδόσεις τους σε κάθε αγώνα».

Για το παιχνίδι κόντρα στους Βάσκους συμπλήρωσε: «Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά ήμασταν κάπως ανισσόροποι στο δεύτερο. Μετά το πέναλτι που δεν πήρε ο Μέσι, κοιτάζαμε περισσότερο να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Τώρα είμαστε πέντε πόντους μπροστά από μια εντυπωσιακή ομάδα. Δεν βλέπω κάποια καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη από τη Ρεάλ Μαδρίτης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: