Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Αχ, αυτά τα δοκάρια…!

Ο Άρης δεν ήταν καλύτερος από τον Ατρόμητο, ήταν όμως σίγουρα πιο άτυχος. Είχε δύο δοκάρια στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ο Καστίγιο έχασε το… άχαστο στο 90’ και έτσι οι Θεσσαλονικείς έμειναν στο 0-0 στο Περιστέρι.
Αχ, αυτά τα δοκάρια…(ΒΙΝΤΕΟ)
Με την ισοπαλία αυτή οι «κίτρινοι» έφτασαν τους 29 βαθμούς και παρέμειναν έξω από τις θέσεις των πλέι οφ, ενώ ο Ατρόμητος με τη νέα ισοπαλία έφτασε τους 27 και ακόμα κοιτάει… πίσω για την απόσταση από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, το θέαμα που παρακολουθήσαμε δεν ήταν καθόλου καλό και οι φάσεις ελάχιστες. Η πρώτη αξιόλογη στιγμή σημειώθηκε στο 16’, όταν ο Σηφάκης απέκρουσε το σουτ του Σαρμιέντο έξω από την περιοχή, ενώ η επόμενη καλή στιγμή ήταν στο 39’, όταν ο Καμαρά από καλή θέση σημάδεψε άουτ.

Στην επανάληψη ο Άρης ανέβασε στροφές και έψαξε τη νίκη, ωστόσο αυτό βοήθησε τον Ατρόμητο να βρει κενά και να γίνει πιο απειλητικός. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας και πίεζαν για το γκολ, ωστόσο αυτοί που είχαν τις καλές ευκαιρίες ήταν οι Θεσσαλονικείς. Στο 60’ από σέντρα του Νέτο, ο αμαρκάριστος Μπομπαντίγια σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στο 90’ ο Καστίγιο βγήκε μόνος του απέναντι από τον Μιχαηλίδη, όμως κατάφερε και πάλι να πετύχει το δοκάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: