Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ροκάνισε τους συμπαίκτες του με ανώνυμα e-mail

Τι κάνει ο άνθρωπος για να παίξει βασικός σε μια ομάδα... Ο διεθνής Βέλγος τερματοφύλακας, Στιν Στίινεν, υποβιβάστηκε από την πρώτη ομάδα της Κλαμπ Μπριζ στη δεύτερη, γιατί υπονόμευε το έργο των άλλων δυο πορτιέρο του συλλόγου για να παίζει εκείνος.
Με ποιο τρόπο; Οπως βελγική υπηρεσία Belga ο Στίινεν -έπαιξε και κατά του ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ- μαζί και άλλα δυο μέλη της οικογένειάς του παρακινούσαν μέσω e-mail και άλλων ανώνυμων τεχνασμάτων τους οπαδούς της Κλαμπ Μπριζ να ζητήσουν να παίζει αυτός βασικός στην ομάδα της Φλάνδρας και όχι οι Γκερτ Ντε Βλίγκερ και Κόλιν Κούσεμανς!υτό το θέμα το αποκάλυψε ο τηλεοπτικός σταθμός Sporza αναφέροντας ότι αρχικά ο Στίινεν -λειτουργώντας πάντα ανώνυμα- έγραψε στα φόρουμς των φίλων της Κλαμπ Μπριζ για το πόσο καλός τερματοφύλακας είναι, αλλά στη συνέχεια έχασε τον έλεγχο και άρχισε να κατηγορεί τους δυο συμπαίκτες του.
Μάλιστα, έφτασε σε σημείο να ζητήσει από τον κόσμο να αναρτήσει πανό υπέρ του. Η διοίκηση ενημερώθηκε για το θέμα και έδρασε άμεσα στέλνοντας τον 29χρονο τερματοφύλακα στη δεύτερη ομάδα για προπονήσεις. Μέχρι νεωτέρας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: