Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Τόχα: «Χάσαμε κλασικές ευκαιρίες»

Στις δύο κλασικές ευκαιρίες που έχασε ο Άρης με Μπομπαντίγια και Καστίγιο, στάθηκε με δηλώσεις του ο Κολομβιανός μέσος της ομάδας, Κάρλος Τόχα: «Κατεβήκαμε στην Αθήνα για τη νίκη που ήταν σημαντική για εμάς αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε βαθμούς νίκης. Τουλάχιστον πήραμε έναν βαθμό κι από το τίποτα είναι καλύτερο.Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, όμως οι δικές μας ευκαιρίες ήταν πιο κλασικές και ιδίως με τον Καστίγιο που ήταν τετ-α-τετ με την αντίπαλη εστία».
Για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του Άρη στο πρωτάθλημα ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι όσο περνά ο καιρός τα πράγματα γίνονται όλο και πιο περίπλοκα. Είχαμε ατυχία σήμερα. Στο μέλλον ελπίζουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε».
Σχετικά με το παιχνίδι στο Μάντσεστερ την προσεχή Πέμπτη υπογράμμισε: ««Το μυαλό μας είναι στην αποθεραπεία και στα λάθη που θα δούμε με τον προπονητή μας. Θέλουμε να διορθώσουμε αυτήν την πορεία που κάνουμε στο πρωτάθλημα. Στην Αγγλία θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μια έδρα δυνατού αντιπάλου, αλλά θα πάμε να παίξουμε τις ευκαιρίες μας και συγκεντρωμένοι να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Θα είναι σίγουρα κάτι πολύ δύσκολο, αλλά αν έχουμε την απόδοση που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια,

Δεν υπάρχουν σχόλια: