Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Πιθανή η επιστροφή Τέβες στην Κορίνθιανς!

Πολύ πιθανόν μέσα στην επόμενη διετία να βρει τη φόρμουλα ο Κάρλος Τέβες ώστε να επιστρέψει στη Βραζιλία για λογαριασμό της Κορίνθιας, σύμφωνα με τα λεγόμενα του μάνατζέρ του.

Ο Αργεντινός αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι αγωνιζόταν από το 2004 ως το 2006 για δύο σεζόν στην Κορίνθιανς όπου έχτισε το όνομά του. Ακολούθησε η ευρωπαϊκή του πορεία τα επόμενα 4,5 χρόνια σε Γουέστ Χαμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σίτι, όμως δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μιλήσει για επιστροφή στα λημέρια.

Η απόσταση που τον χωρίζει από την οικογένειά του είναι ο σημαντικότερος λόγος αυτής του της επιθυμίας και ο ατζέντης του αφήνει να εννοηθεί ότι το σενάριο αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί σχετικά σύντομα:

«Θέλω να βοηθήσω την Κορίνθιας στον μεταγραφικό προγραμματισμό της. Είμαι σίγουρος ότι ο Κάρλος Τέβες θα ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος να επιστρέψει ξανά στην ομάδα. Θα ήθελα τη μετακίνηση αυτή να τη δω να συμβαίνει άμεσα, όμως το λογικότερο είναι να πραγματοποιηθεί σε περίπου δυο χρόνια».

Στη συνέχεια μάλιστα τονίζει ότι δεν θα είναι ο μόνος που ενδεχομένως να κάνει το ταξίδι Ευρώπη – Κορίνθιανς: «Επιπλέον θα ήθελα να πάω άλλους τρεις παίκτες στο σύλλογο ώστε να γίνει ο καλύτερος σε όλη την Αμερική. Τον Άντερσον (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), τον Εουρέλιο Γκόμες (Τότεναμ) και τον Νιλμάρ (Βιγιαρεάλ). Τα λεφτά δεν αποτελούν πρόβλημα για τον Κάρλος. Λατρεύει τη Βραζιλία και η συμφωνία θα επιτευχθεί εύκολα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: