Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Τα πλάνα του Χάβου για το «θαύμα»

Πρόκειται για εξαιρετικά δύσκολη αποστολή να «πετάξεις» έξω από τη συνέχεια του Europa League την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην έδρα της και μάλιστα με το 1-0 εις βάρος σου, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να αφήσει στην τύχη τις πιθανότητες του. Άλλωστε η φετινή του πορεία στο θεσμό έχει αποδείξει περίτρανα πως δεν μπορεί να «ξεγραφτεί» από κανέναν. Κάτι το οποίο έγινε πριν το παιχνίδι με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ με τα γνωστά αποτελέσματα…
Το παιχνίδι στην Τούμπα δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελαν στον «Δικέφαλο» και για το λόγο αυτό ο τεχνικός Μάκης Χάβος έχει ήδη καταστρώσει το νέο πλάνο αντιμετώπισης της «ρώσικης αρκούδας». Με τους παίκτες να προσπαθούν να συνηθίσουν σε συνθήκες απίστευτα πρωτόγνωρες και το θερμόμετρο να βρίσκεται καθημερινά στους -20C, ο Χάβος «έδειξε» το σχήμα που πιθανότατα θα ξεκινήσει στο αυριανό παιχνίδι.
Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Κρέσιτς ελέω και του τραυματισμού του Χαλκιά, με το αμυντικό «καρέ» να απαρτίζεται από τους Σνάουτσνερ (δεξιά), Λίνο (αριστερά) και τους Τσιρίλο, Κοντρέρας ως κεντρικό δίδυμο. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής, δίδυμο στα αμυντικά χαφ αναμένεται να συνθέσουν εκ νέου οι Γκαρσία και Τσουκαλάς, μιας και ο Βιτόλο ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ρόλο επιτελικού χαφ θα έχει ο Ίβιτς. Θέση-«κλειδί» στο αρχικό σχήμα θα έχει ο Σαλπιγγίδης στα δεξιά της μεσοεπιθετικής γραμμής, ο Βιεϊρίνια θα παραταχθεί ξανά στα αριστερά, ενώ αυτή τη φορά στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, προκειμένου να πιέσει περισσότερο το αμυντικό δίδυμο των Ρώσων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: