Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ήταν ένας Πόντιος... Πιλάτος!

Νίπτει τας χείρας του ο Ολυμπιακός για τα γεγονότα του ντέρμπι. Όλα καλώς τα είχε οργανώσει, σύμφωνα με την ανακοίνωση - ανέκδοτο. Αν δεν πήγαινε κι ο Παναθηναϊκός στο "Καραϊσκάκη", τίποτα δεν θα γινόταν...
 Ήταν ένας Πόντιος... Πιλάτος!
Ο σκύλος δεν ισχυρίζεται ότι οι πράσινοι δεν έχουν καμία ευθύνη για όσα συνέβησαν (ειδικά για τους καυγάδες και τα μπινελίκια μεταξύ παικτών στο τέλος), αλλά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού σίγουρα προκαλεί όσους έχουν μάτια και βλέπουν.

Δεν γίνεται να μην έχει καμία ευθύνη ο γηπεδούχος για όσα έγιναν στο "Καραϊσκάκη". Εντάξει, δεν φταίει για τα σφυρίγματα των διαιτητών και το γκολ που ακυρώθηκε, επειδή ήταν "ένα από τα εκατοντάδες λάθη που έχουν γίνει στις 23 αγωνιστικές". Έστω κι αν ένα από αυτά τα εκατοντάδες λάθη, είχε χαρακτηριστεί "έγκλημα" από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και τη Σούπερ Λίγκας μόλις στη 2η αγωνιστική.

Ωστόσο, δεν γίνεται να μην έχει καμία ευθύνη για το "ντου" των οπαδών, για την επίθεση στους παίκτες του Παναθηναϊκού με τη λήξη του αγώνα και για τον προπηλακισμό τους μέσα στη φυσούνα από υπαλλήλους - σεκιούριτι της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ούτε είναι δυνατόν να μην έχει καμία ευθύνη για το επεισόδιο στο οποίο πρωταγωνίστησαν ο πρόεδρός του και ο Σισέ.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: