Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Χαρά για Σαμαρά, άτυχος ο Μόρας

Ο Γιώργος Σαμαράς πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη καθώς η Σέλτικ επικράτησε με 3-0 της Ρέιντζερς στο «Παρκχεντ» και έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο «Sam» ξεκίνησε ως παρτενέρ του Χούπερ στην επίθεση και αγωνίστηκε σε όλη την διάρκεια του ντέρμπι.Ατυχος στάθηκε ο Βαγγέλης Μόρας στη νίκη της Μπολόνια με 1-0 κόντρα στην Παλέρμο. Ο 29χρόνος αμυντικός υπέστη ένα μυϊκό τράβηγμα στο  27’ σε προσπάθεια του να εμποδίσει σουτ του Ερνάντεζ και αντικαταστήθηκε.

Ο Παναγιώτης Κονέ έπαιξε για 90 λεπτά στην λευκή ισοπαλία που απέσπασε η Μπρέσια στην έδρα της Ουντινέζε. Ο Ελληνας μέσος είδε κίτρινη κάρτα στο 55’.

Ο Φάνης Γκέκας παρέμεινε για ένα ακόμα παιχνίδι άσφαιρος και η Αϊντραχτ ηττήθηκε με 3-0 από τη Νυρεμβέργη. Ο Ελληνας στράικερ έπαιξε σε όλο το ματς. Σε μέτρια επίπεδα κυμάνθηκε και η απόδοση του Γιώργου Τζαβέλλα, που αγωνίστηκε επίσης σε όλο το παιχνίδι, ενώ ο Γιάννης Αμανατίδης δεν μπόρεσε να βοηθήσει στο τελευταίο 20λεπτο (μπήκε αλλαγή στη θέση του Αλτιντοπ στο 72').

Ο Θάνος Πέτσος ξεκίνησε βασικός και βγήκε στο 74' στην ήττα της Κάιζερσλαουτερν με 3-0 από το Ανόβερο. Τέλος ο Δημήτρης Παππάς αγωνίστηκε σε όλο το ματς της Ομπερχάουζεν με την Οσναμπρικ για την Β’ κατηγορία της Γερμανίας και είδε κίτρινη κάρτα στο 25’. Η Ομπερχάουζεν ηττήθηκε με 3-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: