Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Μενδρινός: «Με αισιοδοξία στο Μάντσεστερ»

Αισιόδοξος πως ο Άρης μπορεί να πάρει την πρόκριση μέσα στην Αγγλία, εμφανίστηκε ο Κώστας Μενδρινός. Ο Έλληνας μέσος των «κίτρινων» τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει τη νίκη στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, ενώ συμπλήρωσε πως πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Μενδρινός μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Aris FM».
Αρχικά, δήλωσε: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Στο δεύτερο όμως πιέσαμε περισσότερο τον αντίπαλο και αν μια από τις δυο ευκαιρίες κατέληγε στα δίχτυα θα ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι. Αυτά συμβαίνουν όμως στο ποδόσφαιρο. Ελπίζω την επόμενη φορά να μας κάνει η μπάλα το χατίρι. Η σκοπιμότητα είναι πάντα μες το παιχνίδι. Κάνεις τα πάντα ώστε να μην χάσεις βαθμούς. Εμείς δεν κατεβήκαμε για την ισοπαλία αλλά για το τρίποντο που παρ' όλα αυτά δεν ήρθε. Δεν είμαστε στην καλύτερη θέση. Πιστεύω στο τέλος να μπούμε στα playoffs. Έχουμε τα ματς με την Λάρισα και τον Ηρακλή που ακολουθούν. Με τον Ολυμπιακό Βόλου θα παίξουμε στην έδρα μας. Πρέπει γενικότερα να κάνουμε ένα καλό ντεμαράζ».
Όσον αφορά στο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι τόνισε: «Δεν είμαστε το φαβορί, θα είναι ένας δύσκολος αγώνας και το γνωρίζει όλη η Ελλάδα αυτό. Με τη Μαδρίτη βέβαια αυτό λέγαμε, οπότε ας επαναληφθεί η ιστορία, να γελάσουμε κι εμείς λίγο. Δεν θα 'χουμε μια συγκεκριμένη τακτική. Η Σίτι είναι πολύ καλή ομάδα και πρέπει να πάμε αποφασισμένοι, να τα δώσουμε όλα κι από εκεί και πέρα το αποτέλεσμα θέλουμε όλοι να έρθει. Είμαστε αισιόδοξοι πάντως. Ό,τι έχουμε κατακτήσει μας δίνει αισιοδοξία ως τώρα. Θα μπούμε μέσα και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Θέλουμε βέβαια και τα αποτελέσματα στο ελληνικό Πρωτάθλημα ώστε να μας δοθεί και πάλι η δυνατότητα να παίξουμε στην Ευρώπη. Προσωπικά δεν τα παρατώ ποτέ. Θέλω να αποδεικνύω πάνω από όλα στον εαυτό μου, ότι αξίζω να βρίσκομαι στην ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: