Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ανανέωσε ο Εβρά

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Πατρίς Εβρά έως το 2014 ανακοίνωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το συμβόλαιο του Γάλλου έληγε τον Ιούνιο του 2012, ενώ οι οικονομικές απολαβές που προβλέπονται στο νέο του συμβόλαιο δεν έγιναν γνωστές.

Ο ίδιος ο Γάλλος αμυντικός, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, εμφανίστηκε ικανοποιημένος για την κατάληξη που είχαν οι διαπραγματεύσεις και στάθηκε στο κλίμα που επικρατεί στη Γιουνάιτεντ: «Από τη στιγμή που ήρθα στο Μάντσεστερ ένα όνειρο μου εκπληρώθηκε. Οι οπαδοί, οι συμπαίκτες μου, ο Σερ Άλεξ και όλο το προπονητικό τιμ, όλοι δουλεύουν για να κάνουν τη Γιουνάιτεντ το μεγαλύτερο σύλλογο στον κόσμο. Έχω κερδίσει πολλά τα τελευταία 5 χρόνια, αλλά θέλω ακόμη περισσότερα».

Όσον αφορά τον τεχνικό της Μάντσεστερ, ο Σερ Άλεξ μίλησε με τα πλέον κολακευτικά λόγια για τον Εβρά. «Χωρίς καμία αμφιβολία είναι ένα από τα καλύτερα αριστερά μπακ στον πλανήτη. Ο Πατρίς έχει εξελιχθεί σε έναν παίκτη-κλειδί, λόγω του χαρακτήρα του και της συμπεριφοράς του στα αποδυτήρια. Είναι υπέροχο που θα συνεχίσει στην ομάδα, καθώς το ταλέντο του και η εμπειρία του θα είναι σημαντικά για μας», τόνισε ο Σκωτσέζος τεχνικός.

Ο 29χρονος αριστερός οπισθοφύλακας έχει πραγματοποιήσει 226 εμφανίσεις με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» σκοράροντας 3 φορές, ενώ έχει πανηγυρίσει 3 πρωταθλήματα και ισάριθμα Λιγκ Καπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: