Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ούτε τώρα!

Δύο μήνες και κάτι χωρίς νίκη στην έδρα της μετράει η ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» ήλθαν ισόπαλοι 1-1 με τον Πανιώνιο στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ. Λύμπε (46)’ και Μήτρογλου (89’) τα γκολ.
Ούτε τώρα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Από τις 16 Δεκεμβρίου στον αγώνα με την Λάρισα είχε να επικρατήσει στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ. Η «Ένωση» δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την 23η αγωνιστική στο παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο, το οποίο έληξε ισόπαλο 1-1.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ βαρετό. Λίγες καλές στιγμές κυρίως από πλευράς ΑΕΚ, η οποία προσπάθησε να ξετυλίξει τις επιθετικές της κινήσεις από τα άκρα. Όταν δεν της βγήκε αυτό απείλησε από τον άξονα με πολλά σουτ, χωρίς ωστόσο, να καταφέρει κάτι ουσιαστικό. Ο Πανιώνιος δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός και στην εκπνοή του ημιχρόνου η «Ένωση» πέτυχε γκολ με την κεφαλιά του Λυμπερόπουλου.
Στην επανάληψη η εικόνα του ματς δεν διορθώθηκε καθόλου! Η ΑΕΚ είχε και πάλι τον πρώτο λόγο, ο Πανιώνιος προσπαθούσε να ισοφαρίσει με ξαφνικές αντεπιθέσεις οι οποίες δεν του έβγαιναν. Η ΑΕΚ όμως επαναπάυτηκε με το γκολ του Λυμπερόπουλου και στο 89’ οι «κυανέρυθροι» βρήκαν το γκολ προς τα δίχτυα! Ο Πανιώνιος ισοφάρισε με τον Μήτρογλου και εν τέλει πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: