Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Παραταγμένες κλούβες στην Τούμπα

Θέσεις …μάχης έχουν πάρει ήδη στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας εκατοντάδες αστυνομικοί, έχοντας παρατάξει δεκάδες κλούβες περιμετρικά του γηπέδου. Εκτός από την περιοχή όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας, αποκλεισμένη από αστυνομικούς είναι και εκείνη όπου διαμένει η αποστολή του Ολυμπιακού, την οποία θα συνοδεύσει ισχυρότατη δύναμη.

Λίγο πριν το μεσημέρι αστυνομικοί άρχισαν να απομακρύνουν με γερανούς σταθμευμένα οχήματα, από τη λεγόμενη «κόκκινη» ζώνη, η οποία θα σχηματιστεί σε ακτίνα περίπου 200 μέτρων από το γήπεδο της Τούμπας, και να τοποθετούν τις ειδικές κορδέλες, ενώ δικυκλιστές πραγματοποιούν συνεχείς περιπολίες.

Δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα θα αρχίσουν να κλείνουν κεντρικοί δρόμοι και να σχηματίζονται φραγμοί από λεωφορεία της αστυνομίας. Μέχρι να αποχωρήσουν οι αποστολές θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στους κεντρικούς δρόμους γύρω από το γήπεδο, θα γίνουν αλλαγές και στα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων, ενώ η είσοδος στο γήπεδο για όσους έχουν διαπιστευθεί, θα γίνεται με λίστα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά», κάτι που αναμένεται να γίνει αργότερα μέσα στην ημέρα.

Θυμίζεται ότι ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ, γίνεται κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της τιμωρίας μίας αγωνιστικής που έχει επιβληθεί στους Θεσσαλονικείς για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ματς πρωταθλήματας τον Ολυμπιακού Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: