Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Φάμπρεγκας: «Στο ημίχρονο λέγονται πολλά»

Δικαιωμένος για την απόφαση της Ομοσπονδίας να μη δοθεί συνέχεια στο θέμα της λεκτικής του επίθεσης στο διαιτητή της αναμέτρησης της Άρσεναλ με την Έβερτον αισθάνεται ο Σεσκ Φάμπρεγκας.

Ο Σαχά από εμφανέστατη θέση οφσάιντ σκόραρε το πρώτο γκολ των «ζαχαρωτών» στην ήττα τους με 2-1 στο «Έμιρεϊτς» και ο Φάμπρεγκας διαμαρτυρήθηκε έξαλλος στον διαιτητή της αναμέτρησης και συνέχισε τη διαμαρτυρία του και στα αποδυτήρια.

Ο Ντέιβιντ Μόγιες τόνισε ότι ήταν αηδιαστικός ο τρόπος που μίλησε ο μέσος των «κανονιέρηδων», επισημαίνοντας ότι έπρεπε να αποβληθεί ή τουλάχιστον να τιμωρηθεί τώρα.

Τελικά το θέμα δεν προχώρησε και ο Φάμπρεγκας δήλωσε δικαιωμένος: «Έγινε πολύ συζήτηση για αυτά που φέρεται να έχω πει στους διαιτητές στο ημίχρονο. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι σέβομαι όλους τους διαιτητές. Φυσικά ήμουν αγανακτισμένος. Όπως ήταν άλλωστε 60.000 οπαδοί της Άρσεναλ στο γήπεδο. Πάντα λέγονται πράγματα καθώς πηγαίνουν οι ομάδες στα αποδυτήρια και οι διαιτητές το γνωρίζουν αυτό και δεν το λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους»

Δεν υπάρχουν σχόλια: