Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Φατί: "Θα λύσουμε το πρόβλημα"

Αποφασισμένος να λύσει μαζί με τους συμπαίκτες του οξύ επιθετικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα, εμφανίστηκε ο Ρικάρντο Φατί με δηλώσεις του στο Novasports.gr. Ο Γάλλος μέσος του Αρη υπογράμμισε πως μεγάλο ρόλο παίζει και η ατυχία που καταδιώκει την ομάδα, όμως πολύ σύντομα όπως είπε τα δεδομένα θα αλλάξουν...

-Ρικάρντο, σ' ένα ακόμη παιχνίδι, αυτό με τον ΠΑΟΚ, η ομάδα σου έμεινε στο μηδέν. Που εντοπίζεις το πρόβλημα;
«Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για να εντοπίσω. Είναι φανερό πως η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες, ωστόσο η μπάλα δεν μπαίνει στα δίχτυα. Στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για παράδειγμα κάναμε πολλές φάσεις, όμως δεν μπορέσαμε να πανηγυρίσουμε κάποιο γκολ. Νομίζω ότι κάποια στιγμή αυτό θα σταματήσει να συμβαίνει. Θα το λύσουμε το πρόβλημα, είμαι σίγουρος γι αυτό»
-Θα βοηθήσουν σ' αυτό και οι νέοι παίκτες;
«Σίγουρα, ναι! Είναι όλοι τους πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και θα μας βοηθήσουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος»
-Είναι άτυχος ο Αρης φέτος;
«Στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και σε κάποια ματς στην Ευρώπη, είναι και άτυχος. Θέλω να πιστεύω ότι από δω και στο εξής η τύχη θα σταματήσει να μας γυρίζει την πλάτη»
-Αρχής γενομένης από το ματς με την ΑΕΚ;
«Εχουμε μπροστά μας δύσκολα παιχνίδια, αρχικά την ΑΕΚ, μετά τον Ολυμπιακό και πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος»
Με Σηφάκη η προπόνηση
Με τον Μιχάλη Σηφάκη να γυμνάζεται κανονικά, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αρη για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (Σάββατο, 19:30, Novasports). Ο Γιάννης Μιχαλήτσος δεν αντιμετωπίζει, λοιπόν, το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα (δεν υπάρχουν ούτε τιμωρημένοι) κι έτσι μπορεί απερίσπαστος να καταστρώσει τα πλάνα του γι αυτό το κρίσιμο ματς σε ότι αφορά το κυνήγι της εισόδου στην προνομιούχο πεντάδα του πρωταθλήματος. Θεωρείται βέβαιο πως ο Νέρι Καστίγιο θα βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα, ενώ πιθανότητες συμμετοχής στο βασικό σχήμα έχει και ο Μαρσέλο Μπομπαντίγια, αντί του Ντάνιελ Τσέζαρεκ. Δεν θα πρέπει πάντως να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να δούμε τον Σέρχιο Κόκε στη κορυφή της επίθεσης, όπως συνέβη σε ένα μεγάλο κομμάτι του β' ημιχρόνου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπου ο Ισπανός τα πήγε περίφημα. 

Το πρωί της Πέμπτης οι παίκτες του Αρη θα προπονηθούν και πάλι στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου, πριν ο Μιχαλήτσος καταλήξει στην αποστολή που θα πάρει μαζί του στην Αθήνα. Η ομάδα θ' αναχωρήσει από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Παρασκευής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: