Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Αυξάνονται τα προβλήματα για ΠΑΟΚ ενόψει ντέρμπι

Ολοένα και πληθαίνουν τα προβλήματα για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Σούλη Μαρκόπουλο, ενόψει του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη (Σάββατο, 05/02, 17:00), για την 16η αγωνιστική της Α1. Εκτός από το άδειο –λόγω τιμωρίας- PAOK Sports Arena και την αποχή του Λάζαρου Παπαδόπουλου, ο κόουτς του «Δικεφάλου του Βορρά» απέκτησε ακόμα τρεις… πονοκεφάλους. Πρόκειται για τους Ρόουλ Μάρσαλ, Ρόμπερτ Ντόζιερ και Τόντορ Γκετσέφσκι.

Ο πρώτος ταλαιπωρείται από τράβηγμα, ο δεύτερος έχει υποστεί διάστρεμμα στο αριστερό πόδι, ενώ ο Σκοπιανός σέντερ δεν έχει καταφέρει ακόμα να ξεπεράσει το διάστρεμμα που «κληρονόμησε» πριν το ματς με τον Ηρακλή για την 15η αγωνιστική. Μάλιστα την Τετάρτη υπεβλήθη σε εξετάσεις, οι οποίες δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό.

Στον ΠΑΟΚ, αισιοδοξούν πως όλοι θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους για το παιχνίδι με τους «κίτρινους».

Όσον αφορά στα χρήματα που οφείλονται στον «Λάζο», οι συζητήσεις των διοικούντων την ΚΑΕ και τον εκπροσώπου του παίκτη συνεχίζονται και σήμερα οπότε και να αναμένεται να «κλείσει» το θέμα. Αυτό σημαίνει πως είτε οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί, είτε θα υπάρξει συναινετική λύση της συνεργασίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: