Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Ηρεμία και συγκέντρωση εν΄ όψει ΑΕΚ

Έτσι όπως έχει η κατάσταση οι δέκα εναπομείναντες αγώνιστικές του πρωταθλήματος, έχουν τον χαρακτήρα του «τελικού» για τον Άρη. Οι «κίτρινοι» καλούνται να κάνουν πορεία πρωταθλητισμού, αν θέλουν να βρίσκονται στα play-off και να κερδίσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Η αρχή είναι επιτακτική ανάγκη να γίνει το Σάββατο στο ΟΑΚΑ. Αντίπαλος είναι η ΑΕΚ και όσο δύσκολη και αν φαντάζει η αποστολή, ο Μιχαλήτσος και οι ποδοσφαιριστές πρέπει να φύγουν με «γεμάτα» τα χέρια από το Ολυμπιακό Στάδιο.
Η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Ένωση, ξεκίνησε χθες το πρωί στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου. Παίκτες και τεχνική ηγεσία έδωσαν για πρώτη φορά «ραντεβού» , μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και άρχισαν την δουλειά για το ντέρμπι.
Το κλίμα την χθεσινή μέρα ήταν σχετικά καλό, καθώς από την μια υπάρχει ικανοποιήσει για την εμφάνιση και την προσπάθεια που έγινε στο ματς της Κυριακής και από την άλλη παραμένει το άγχος και η πίεση για να προλάβουν το… «τρένο» των play-off. Ο Γιάννης Μιχαλήτσος προσπάθησε από την πλευρά του να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του και να τους φτιάξει την ψυχολογία για την δύσκολη εβδομάδα που τους περιμένει. Άλλωστε έμεινε ευχαριστημένος από την θέληση που έδειξαν οι παίκτες του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και πλέον θα επιδιώξει -έχοντας ακόμη μια εβδομάδα στη διάθεση του- να βελτιώσει κάποια πράγματα που έχει εντοπίσει. Στόχος παικτών και τεχνική ηγεσίας εξάλλου, είναι να μην αφήσουν να τους επηρεάσει το ότι έχει προηγηθεί και να αφοσιωθούν 100% στο αγωνιστικό «κομμάτι» και την δουλειά που πρέπει να γίνει, ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα όπως πρέπει στο ΟΑΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: