Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Κυρ-Πέτρο, ο Γιώργος πού θα πάει;

Και ο Παναθηναϊκός ενόχλησε τον Θεοδωρίδη για Γεωργιάδη, ενώ σειρά έχουν πάρει ήδη ΑΕΚ και Ολυμπιακός. Χοντρό παιχνίδι θα παιχθεί το καλοκαίρι.
Κυρ-Πέτρο, ο Γιώργος πού θα πάει;
Ο Γιώργος Γεωργιάδης παρέμεινε -τελικά- στον Πανσερραϊκό και το καλοκαίρι αναμένεται μεγάλη «σφαγή» για το ποιος θα τον αποκτήσει.

Ήδη η ΑΕΚ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της προσπαθώντας στην κυριολεξία μέχρι την τελευταία στιγμή των μεταγραφών να τον αποκτήσει από τώρα.

Ωστόσο, ο Πέτρος Θεοδωρίδης δεν υπέκυψε στις πιέσεις της «Ένωσης», αλλά και του ποδοσφαιριστή, ο οποίος δημόσια εξέφρασε την επιθυμία να φύγει.

Έτσι, αναμένεται η ΑΕΚ να επανέλθει για τον νεαρό άσο το καλοκαίρι. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, δεν αναμένεται να παίξει μόνο της παιχνίδι.

Γιατί πολύ απλά αναμένονται να διεκδικήσει τον παίκτη και ο Παναθηναϊκός, ενώ κανείς δεν μπορεί να μην υπολογίζει στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Βεβαίως, αξίζει να σημειώσουμε εδώ τη προχθεσινή δήλωση του Πέτρου Θεοδωρίδη, ο οποίος δήλωσε τις προάλλες ότι αν ο Πανσερραϊκός υποβιβαστεί δεν πρόκειται να παραχωρήσει κανέναν παίκτη το καλοκαίρι.

Οι πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός -μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Γεωργιάδη στην ΑΕΚ τον Γενάρη- επικοινώνησε με τον Θεοδωρίδη και του διεμήνυσε ότι θέλει να έχει τον πρώτο λόγο για τον παίκτη το καλοκαίρι.

Ο Παναθηναϊκός, λόγω της νέας σφιχτής οικονομικής πολιτικής, στρέφεται στην ελληνική αγορά και ο άσος των Σερρών βρίσκεται ψηλά στη λίστα του. Έτσι, το «τριφύλλι» επιδίωξε από τώρα μια πρώτη επαφή με τον Θεοδωρίδη, προκειμένου το καλοκαίρι να γίνουν πιο εύκολα οι διαπραγματεύσεις.

Εξάλλου, μόνο τυχαία δεν ήταν η κίνηση του Παναθηναϊκού να στείλει τώρα δανεικό για έξι μήνες τον Ντάνιελ Φερνάντες στις Σέρρες. Με αυτόν τον τρόπο οι «πράσινοι» άνοιξαν για τα καλά τον δίαυλο επικοινωνίας με την ομάδα τον Θεοδωρίδη κι αυτό θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν το καλοκαίρι.

Την ίδια ώρα, λοιπόν, που Παναθηναϊκός και ΑΕΚ αναμένεται να κονταροχτυπηθούν το καλοκαίρι για τον Γεωργιάδη δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Το αφεντικό του Ολυμπιακού, που «χτυπάει» ό,τι κινείται από την ελληνική αγορά, βλέποντας τις δύο μεγάλες ομάδες της Αθήνας να μάχονται για τον Γεωργιάδη δεν αποκλείεται να κάνει κι αυτός την κίνησή του.

Εξάλλου, οι σχέσεις με την ομάδα των Σερρών είναι άριστες (παίζουν εκεί δανεικοί Παπάζογλου, Σουμπίνιο) και θα είναι εύκολο για τον Μαρινάκη να αποκτήσει -αν το θελήσει- πλεονέκτημα για τον Γεωργιάδη.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το καλοκαίρι αναμένεται να παιχθεί χοντρό παιχνίδι για τον Γεωργιάδη, που έχει εξελιχθεί ήδη σε ένα από τα πιο hot ονόματα του ελληνικού πρωταθλήματος.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: