Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Tenorio - Στοίχημα ...

Επιμέλεια - Tenorio.


Την καλησπέρα μου σε όλη την παρέα.


Μεγάλο σε ποσότητα το μεσοβδόμαδο πρόγραμμα, όχι καί πολύ μεγάλο σε ποιότητα.Έχει όμως κάποια σοβαρά πρωταθλήματα, κυρίως σε premier Αγγλίας καί Campionato.Πάμε ευθύς αμέσως στα σημερινά να δούμε τις επιλογές της στήλης.


Chievo - Napoli   (2)

Σε καλή κατάσταση δείχνουν να είναι καί οι δύο ομάδες.Σε σαφώς πολύ καλύτερη φόρμα καί γενικά με καλύτερη εικόνα η Napoli.Άμυνα γρανίτης οι φιλοξενούμενοι καθώς δεν δέχoνται τέρμα για 4 σερί παιχνίδια. Όπως μίλησα καί με τον φίλο μου τον Francesco απο την Ιταλία, μού λέει το παίρνουμε το παιχνίδι. Αντε ρε Francesco μαζί σου, fortsa Napoli ..

Eπιλογή το διπλό της Napoli σε απόδοση (2,55)


Blackburn - Tottenham  (2)

Δεν είναι καί στα πολυ καλά τους τόσο η Blackburn όσο καί η Tottenham.Η Blackburn απο την πλευρά της παρουσιάζει αστάθεια καί στην αποδοσή της αλλά καί ως προς τα αποτελέσματα της.Ενδεικτικό είναι ότι στα τελευταία 6 παιχνίδια το πάει σερί εναλάξ από ήττα σε νίκη.Αν επιβεβαιωθούν τα στατιστικά το πάει τώρα γιά ήττα. Βέβαια δεν θα στηριχτούμε σε αυτό το γεγονός καί μόνο, αλλά στο γεγονός ότι η Tottenham είναι ανώτερη σαν σύνολο καί σε ποιότητα υλικού.

Έχω την εντύπωση πως είναι η ώρα γιά νίκη της Tottenham, καί μάλιστα στην απόδοση (2,40) μιά χαρά την βρίσκω, ρισκάρουμε καί περιμένουμε.


Αυτά τα δύο σημεία είναι έτσι καί τα πιό ζεστά μου, υπάρχει καί το διπλό της Germinal γιά όσους θέλουν καί εναλακτική λύση, αλλα λόγου της ανωμαλίας τού πρωταθλήματος καί των ομάδων,θα δω πως θα το βολέψω.


Charleroi - Germinal  (2)

Σε πάρα πολύ δύσκολη αγωνιστική καί βαθμολογική κατάσταση η ομάδα της Charleroi.Βρίσκεται καθηλωμένη στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις 8 βαθμούς εώς τώρα.Σε 23 παιχνίδια μετρά μόλις 1 νίκη 5 ισοπαλίες καί 17 ήττες παρακαλώ.Οπως δείχνουν τα πράμματα μάλλον θα πεί good bye γιά άλλες πολιτείες αν συνεχίσει σε αυτό το τέμπο.

Από την άλλη όχι ότι καί η Germinal βγάζει μάτια, αλλά τουλάχιστον εκεί υπάρχει ίχνος ζωής σε αντίθεση με την Charleroi. Καταρχήν όσο αφορά τώρα τις αποδόσεις στο συγκεκριμένο μάτς, στα μάτια μου το φαβορί είναι η Germinal καί όχι η Charleroi.

Στις επιλογές μου το διπλό  της Germinal σε απόδοση (2,50)




Καλά να είστε , καλά να περνάτε , τα ταπεινά μού σέβη ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: