Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Πήρε -επιτέλους- φωτιά!

Ξεχάστε τα «χαλαρά» πρωταθλήματα που σήκωνε τα τελευταία χρόνια η Ίντερ στην Ιταλία. Φέτος τα πράγματα έχουν αλλάξει τελείως και οι μνηστήρες του «σκουντέτο» είναι πολλοί. Σε αυτό συνέβαλε και η ισοπαλία στο ματς που άνοιξε την εμβόλιμη 23η αγωνιστική. Μίλαν και Λάτσιο έμειναν στο 0-0 στο «Σαν Σίρο» και μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η κορυφή έχει πάρει φωτιά.

Οι «ροσονέρι» ήταν καλύτεροι και θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη, δεν κατάφεραν όμως να νικήσουν τον Μουσλέρα στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν. Έτσι, παραμένουν -μεν- στην πρώτη θέση της Serie A με 48 βαθμούς, ανοίγοντας δε, ακόμη περισσότερο την όρεξη στους διώκτες τους. Ειδικότερα στη Νάπολι που έχει πέντε βαθμούς αλλά και ένα ματς λιγότερο.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα αγωνίστηκε ως αλλαγή και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος πέρασε στη θέση του Νίκολα Λεγκροτάλιε, που αποχώρησε τραυματίας. Ο αμυντικός της Μίλαν χτύπησε άσχημα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να διακοπεί για αρκετά λεπτά το παιχνίδι και τελικά να αποχωρήσει με φορείο.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής

Τρίτη, 01/02

Μίλαν-Λάτσιο 0-0

Τετάρτη, 02/02(21:45)

Τσεζένα-Κατάνια
Κιέβο-Νάπολι
Φιορεντίνα-Τζένοα
Παλέρμο-Γιουβέντους
Πάρμα-Λέτσε
Ρόμα-Μπρέσια
Σαμπντόρια-Κάλιαρι
Ουντινέζε-Μπολόνια

Πέμπτη, 03/02 (21:45)

Μπάρι-Ίντερ

Δεν υπάρχουν σχόλια: