Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Με Τζεμπούρ ο Ολυμπιακός στην Τούμπα

Το αποτέλεσμα (1-1) του πρώτου αγώνα καλείται να ανατρέψει σήμερα ο Ολυμπιακός στην Τούμπα  για να πάρει το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ. Σκέψεις για να βάλει βασικό τον Τζεμπούρ κάνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Να «τελειώνουν» με Ντεγκρά και… Σερραίους θέλουν στου Ρέντη.

Μπορεί το γήπεδο του ΠΑΟΚ να είναι σήμερα άδειο λόγω τιμωρίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα παραδοθεί αμαχητί, κάτι που γνωρίζουν καλά στον Ολυμπιακό. Το 1-1 του πρώτου αγώνα στο «Καραϊσκάκη» είναι ένα πονηρό σκορ, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι για πάει στα ημιτελικά η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, πρέπει να σκοράρει. Για να το επιτύχει αυτό ο Ισπανός προπονητής προτίθεται να ξεκινήσει τον Ραφίκ Τζεμπούρ στην Τούμπα, κάτι για το οποίο είχε προετοιμαστεί από τον αγώνα του Βόλου, όπου και έδωσε στον Αλγερινό φορ αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Βάσει αυτού του πλάνου του, ο Βαλβέρδε θα αφήσει εκτός αρχικής ενδεκάδας τον Μάρκο Πάντελιτς, εκτός κι αν αλλάξει τα σχέδιά του και ξεκινήσει τον Σέρβο στράικερ αντί του «τρομοκράτη». Στα άκρα θα παραταχθούν, όπως όλα δείχνουν, οι Ζαϊρί και Μιραλάς, με τον Φουστέρ στον άξονα, ενώ υπάρχει και η φουλ επιθετική σκέψη με Τζεμπούρ στα δεξιά, Μιραλάς αριστερά και Πάντελιτς στην κορυφή. Στα χαφ το δίδυμο Ιμπαγάσα και Μοντέστο δεν αλλάζει, όπως και η αμυντική τετράδα με Τοροσίδη, Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ και Μπράβο. Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Νικοπολίδης, κάτι που συνηθίζει ο Βαλβέρδε στα ματς Κυπέλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: