Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

«Μεγάλο βήμα η Σεβίλλη»

Ενθουσιασμένοι με τη μεταγραφή τους στη Σεβίλλη εμφανίστηκαν οι Ιβάν Ράκιτιτς και Γκάρι Μέντελ, αμέσως μετά την επίσημη παρουσίασή τους στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» τη Δευτέρα. Αμφότεροι περιέγραψαν τη «μετακόμισή» τους στην ομάδα της Ανδαλουσίας ως μεγάλο βήμα στην καριέρα τους.  
Ο Κροάτης διεθνής Ράκιτιτς πήρε μεταγραφή στη Σεβίλλη από τη Σάλκε και παραδέχτηκε ότι στόχος του είναι η κατάκτηση τροπαίων με τη νέα του ομάδα. «Εχω μεγάλες φιλοδοξίες και θέλω να βοηθήσω τη Σεβίλλη να πάρει ακόμα περισσότερες νίκες από αυτές που έχει πετύχει μέχρι τώρα. Από την πρώτη στιγμή είχα την αίσθηση ότι με θεωρούν σημαντικό και έχω έρθει σε ένα σύλλογο υψηλών προδιαγραφών. Θα φορέσω με υπερηφάνεια τη φανέλα του», σχολίασε.
Οσο για τον Χιλιανό διεθνή Μέντελ, ήρθε στη Σεβίλλη από την Μπόκα Τζούνιορς και έχει παρόμοιες προσδοκίες με τον συμπαίκτη του. «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι εδώ και θέλω να κερδίσω πράγματα, τα οποία πιστεύω ότι αυτή η ομάδα αξίζει. Είναι χαρά μου να ανήκω στο δυναμικό της Σεβίλλης και ελπίζω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των ανθρώπων της. Περιμένουν πολλά από μένα και ελπίζω να βοηθήσω», υποστήριξε ο Μέντελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: