Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας... φακελώνει και υπολογίζει ιδιαίτερα τον ΠΑΟΚ

Το εγκώμιο των Βιεϊρίνια, Μουσλίμοβιτς και Κοντρέρας έπλεξε ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας κ. Λεονίντ Σλούτσκι ο οποίος παρακολούθησε την περασμένη Κυριακή τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Αρη για το πρωτάθλημα, εν όψει των αναμετρήσεων της ΤΣΣΚΑ με τον ΠΑΟΚ για το Γιουρόπα Λιγκ (17 και 22 Φεβρουαρίου). «Ο ΠΑΟΚ είναι οργανωμένη ομάδα και στελεχωμένη με παίκτες υψηλού επιπέδου. Δεν αναφέρομαι μόνο στον Βιεϊρίνια ο οποίος είναι το αστέρι του. Εκτός του πορτογάλου επιθετικού υπάρχει ακόμη ο διεθνής με τη Βοσνία Μουσλίμοβιτς και ο χιλιανός διεθνής Κοντρέρας. Με άλλα λόγια, ο ΠΑΟΚ είναι μία εξαιρετικά έμπειρη ομάδα η οποία μου άφησε καλές εντυπώσεις. Θα έλεγα ότι βρίσκεται σε ακμή και δεν υπερβάλω όταν υποστηρίζω ότι περιμένουν την ΤΣΣΚΑ δύο δύσκολες αναμετρήσεις. Επιπλέον είδαμε τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο του Αρη ο οποίος είχε την υποστήριξη χιλιάδων οπαδών του. Λένε ότι στην έδρα του ΠΑΟΚ η ατμόσφαιρα είναι πιο καυτή» δήλωσε στα ΜΜΕ της πατρίδας του ο κ. Σλούτσκι.
Στην ερώτηση αν διέκρινε αδυναμίες στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, ο 39χρονος ρώσος προπονητής της ΤΣΣΚΑ απάντησε διπλωματικά. «Φυσικά και έχουν αδυναμίες οι Ελληνες, αλλά δεν έχω κανένα λόγο να τις αποκαλύψω» υπογράμμισε.
Ενδεικτικό της σημασίας που δίνει η ΤΣΣΚΑ στις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ είναι ότι προγραμματίζει να παρακολουθήσουν από κοντά άνθρωποί της και τα δύο επόμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Την προσεχή Κυριακή 6 Φεβρουαρίου τον εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα θα δουν οι βοηθοί του κ. Σλούτσκι κκ. Βίκτορ Ονόπκο και Σεργκέι Σουστικόφ, καθώς την ίδια μέρα η ΤΣΣΚΑ δίνει φιλικό αγώνα με την ουκρανική Μεταλίστ Χάρκιφ. Ο κ. Σλούτσκι θα επιστρέψει στην Ελλάδα στις 12 Φεβρουαρίου για να παρακολουθήσει τον εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: