Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Βιεϊρίνια: «Δεν γνωρίζετε τι περάσαμε στην Αθήνα»

Ένας εκ των κορυφαίων της συνάντησης του παιχνιδιού ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δήλωσε πως ο ίδιος αλλά και οι συμπαίκτες του έπαιξαν για τους απόντες.

Δηλαδή, τον Πάμπλο Κοντρέρας που έλειπε λόγω του θανάτου του πατέρα του, αλλά και του λαού του «δικέφαλου» οι οποίοι απουσίαζαν λόγω της τιμωρίας της έδρας.

Δεν παρέλειψε ωστόσο να αναφερθεί στην αντιπαλότητα των δύο ομάδων λέγοντας: «Ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει τι περάσαμε στην Αθήνα».

«Παίξαμε για τον Κοντρέρας αλλά και για τον κόσμο μας, μιας και ξέραμε πως ακόμη κι αν δεν ήταν μέσα στο γήπεδο, ήταν μαζί μας»

Όσον αφορά την αντιπαλότητα των δύο ομάδων, ο Πορτογάλος τόνισε: «υπάρχει σε αρκετές περιπτώσεις αντιπαλότητα, όμως γνωρίζετε τι είχαμε περάσει και εμείς στην Αθήνα. Πρέπει να σταματήσει η αντιπαλότητα, αλλά ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει τι περάσαμε στην Αθήνα. Για να σταματήσει, πρέπει να συμβάλουν και οι δύο ομάδες, όχι μόνο η μία. Για τον Ολυμπιακό θα πρέπει να μιλήσουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Χρειαζόμαστε το στήριγμα των φιλάθλων μας αλλά όχι να πετούν αντικείμενα μέσα στον αγωνιστικό χώρο καθώς τότε την πληρώνει η ομάδα».

Όσο για τον αντίπαλο που προτιμά, συμπλήρωσε: «Πρέπει να σκεφτόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. Με όποια κι αν παίξουμε θα είναι δύσκολος αντίπαλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: