Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Τελειώνει τον Ολυμπιακό στη Τούμπα

Κόντρα στις λογικές της αστυνομοκρατίας, κόντρα στο πανίσχυρο και θεόρατο κατεστημένο και με όπλο την δύναμη και την πίστη του αδικαίωτου κυνηγημένου κόσμου του, ο ΠΑΟΚ ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο της πρόκρισης, με μόνο στόχο τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, το πλέον «χαϊδεμένο» σωματείο της χώρας και το πιο ευνοημένο από καταστάσεις και συγκυρίες.
Στο σημερινό ντέρμπι της άδειας Τούμπας, αναμετρώνται η λογική με το παράλογο, η επανάσταση με το κατεστημένο. Ο ΠΑΟΚ θέλει την πρόκριση όσο τίποτα άλλο και έχει την δύναμη να υποτάξει τον ΟΣΦΠ και να τον ξεπετάξει από την διοργάνωση του Κυπέλλου.
Στην προσπάθειά του αυτή δυστυχώς δεν θα έχει τον ουσιαστικό αιμοδότη και υποστηρικτή του, τον ανυπέρβλητο κόσμο του, ο οποίος όμως θα του δώσει κουράγιο και δύναμη όπως κάθε φορά όταν το απαιτούν οι συνθήκες.
Αν και τα αγωνιστικά προβλήματα δεν του λείπουν με τις τρείς σημαντικές απουσίες, ο ΠΑΟΚ είναι οπλισμένος με την θέληση και την πίστη για να ξεπεράσει όλα αυτά τα τεχνητά ή συγκυριακά εμπόδια και να φτάσει στη νίκη ή τέλος πάντων στην ποθητή πρόκριση. Και είναι αυτό μια απαίτηση των χιλιάδων φίλων του σε όλη την χώρα, αλλά και έξω από αυτήν, που διψούν για την κατάκτηση του κυπέλλου.Πηγη Μετροσπορτ

Δεν υπάρχουν σχόλια: