Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Ευθύνες στον Πατέρα!

Με επιστολή του σε αθλητική εφημερίδα ο Φάνης Βουτσαράς κάνει γνωστό ότι ο Νικόλας Πατέρας ήταν γνώστης της... πραγματικότητας για τα οικονομικά προβλήματα που θα προκύψουν στον Παναθηναϊκό από την διαχείριση των χρημάτων.

«Θα πρέπει να σημειώσω ότι ο κ.Πατέρας είχε πολλές φορές προειδοποιηθεί από εμένα προσωπικά ότι η οικονομικά διαχείριση θα επιφέρει σημαντικά προβλήματα στο μέλλον…», αναφέρει στην επιστολή του στη Goalnews ο τέως γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και συνεχίζει:

«…εντούτοις εκείνος κατ’ εξακολούθηση επέλεξε να αγνοεί αυτές τις προειδοποιήσεις, λέγοντας ότι θα βρει ο ίδιος λύση», καταλήγει.

Σε αυτή την επιστολή, ο κ.Βουτσαράς συμφωνεί με τη θέση του Νικόλα Πατέρα ότι δεν πρέπει να αδικείται κανένας από όσους προσέφεραν στην ομάδα, αλλά διευκρινίζει για τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, ότι ήταν ενήμερος για τις οικονομικές κινήσεις στην ΠΑΕ ως μέλος της διοικούσας επιτροπής.

«Πράγματι συμμετείχα στη διοικούσα επιτροπή, της οποίας όμως ο ρόλος τις περισσότερες φορές αναλωνόταν στην επικύρωση ειλημμένων αποφάσεων του τότε προέδρου, για τις οποίες δεν είχα εκ των προτέρων επίσημη ή, ανεπίσημη ενημέρωση», αναφέρει σχετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: