Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Λάτιν δίδυμο στην επίθεση

Στη χρησιμοποίηση των Καστίγιο και Μπομπαντίγια στην κορυφή της επίθεσης προσανατολίζεται ο Γιάννης Μιχαλήτσος. Ο Έλληνας τεχνικός του Άρη αναζητεί τις τελευταίες ημέρες λύση στο επιθετικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει από την αρχή της σεζόν η ομάδα του. Οι «κίτρινοι» έχουν σημειώσει μόλις έντεκα γκολ στο εφετινό πρωτάθλημα και ο Μιχαλήτσος γνωρίζει πως θα πρέπει να αλλάξει άμεσα ο τρόπος παιχνιδιού, προκειμένου να έρθουν τα γκολ και οι νίκες.
Ο τεχνικός των «κίτρινων» σκέφτεται να καθιερώσει τους Νέρι Καστίγιο και Ραούλ Μπομπαντίγια στην κορυφή της επίθεσης, προκειμένου να δώσει ταχύτητα και ποιότητα στην γραμμή κρούσης. Παράλληλα, ο Μιχαλήτσος θα δώσει μεγάλος βάρος τις επόμενες εβδομάδες και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού των «κίτρινων», καθώς πιστεύει πως αυτός θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας στο να τροφοδοτούνται σωστά οι δυο «φουνταριστοί» του.
Ο Έλληνας τεχνικός στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Στόχος των «κίτρινων» στο συγκεκριμένο ματς είναι οι βαθμοί, προκειμένου να μπει και πάλι η ομάδα σε τροχιά πλέι οφ. Ο Σηφάκης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, όμως το ιατρικό επιτελείο των «κίτρινων» εμφανίζεται καθησυχαστικό ενόψει της αναμέτρησης για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: