Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Αρταβάνης: «Μόνη διέξοδος αυτή τη στιγμή, μέσω Ψωμιάδη»

Ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης του Ηρακλή, Νίκος Αρταβάνης, φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». Μίλησε για όλες τις εξελίξεις, όσον αφορά το μέλλον του Ηρακλή και χαρακτήρισε την πιθανή συνεργασία με τον κ. Μάκη Ψωμιάδη ως διέξοδο για τη συμμετοχή του Ηρακλή στη Σούπερ Λιγκ:
«Πριν τελειώσει οτιδήποτε, δεν είναι καλό να το βγάζουμε προς τα έξω. Αυτό συμβαίνει σε όλες τις δουλειές. Εμείς ψάχνουμε να βρούμε την καλύτερη λύση για τον Ηρακλή. Βασική προϋπόθεση είναι να παίζει στη Σουπερ Λιγκ ο Ηρακλής και τη νέα χρονιά. Ουσιαστικά υπάρχουν πολλές εκδοχές για να γίνει αυτό (μέσω δικαστικής οδού, προσφυγών στα ανώτατα διοικητικά όργανα, προσφυγών στο CAS), ωστόσο αν θέλετε την προσωπική μου άποψη, η μόνη διέξοδος αυτή τη στιγμή είναι μέσω του κ. Ψωμιάδη… Δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω, αυτό που μπορώ να πω εγώ είναι ότι κάνουμε όλες τις ενέργειες, για το καλό της ομάδας…»
Σε επικοινωνία του «Μ» με ανθρώπους της Αυτόνομης Θύρας 10 είπαν για το θέμα:
«Εμείς θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα μας. Δεν στεκόμαστε σε κανένα όνομα. Ανεξάρτητα πως θα λέγεται αυτός, εμάς μας ενδιαφέρουν οι καλοδεχούμενες προθέσεις του, γιατί όπως προαναφέραμε, μας ενδιαφέρει το καλό του Ηρακλή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: