Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Νόμος είναι η ψήφος του φιλάθλου!!

Η δημοκρατία που γεννήθηκε στην Ελλάδα, στην ίδια χώρα αναβαπτίζεται και αλλάζει χροιά και σημασία. Η δημοκρατία δεν αφορά στο δίκαιο, αλλά στο συμφέρον των πολλών.
Νόμος είναι η ψήφος του φιλάθλου!
Από χθες κιόλας, γνωρίζουμε ότι η ερμηνεία του νόμιμου, όπως την αντιλαμβάνονται τα κόμματα, είναι σχετική με το πλήθος, τις χιλιάδες των ανθρώπων που τους αφορά. Με τα πολιτικά ο σκύλος ασχολείται, όχι όμως με τα κομματικά. Γραμμένα έχει τα κόμματα.
Και παρατηρεί τώρα ότι ανάμεσα στη φουρτούνα που βρίσκεται η χώρα, η Νέα Δημοκρατία βρήκε χρόνο να ασχοληθεί με τα αθλητικά δρώμενα. Να εκδώσει μάλιστα και ανακοίνωση υπεράσπισης της ΑΕΚ… Για την ιστορία και το μεγαλείο της.
Σε δηλώσεις στελεχών της μάλιστα έγινε ορατή και η πολιτική που την ενδιαφέρει να ακολουθήσει… Την πολιτική της ψηφοθηρίας και ότι του σεβασμού των αποφάσεων.
Λένε στη Νέα Δημοκρατία… «Είναι δυνατόν να πιστέψει κανείς ότι ένα κόμμα που διεκδικεί την ψήφο του λαού να ταχθεί υπέρ μίας ομάδας με τοπικό έρεισμα σε βάρος ενός ιστορικού συλλόγου με εκατομμύρια φιλάθλους;»…
Δεν είναι σαφές τι εννοούν; Το αντιλαμβάνεστε; Πως σε λένε είπαμε; Ηλυσιακό; Αδιάφορος μας είσαι διότι το μέγεθός σου δεν μας δίνει ψήφους… ΑΕΚ ρε… Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Άρης, ρε… Αυτοί είναι! Αυτοί έχουν κόσμο, αυτοί θα μας ψηφίσουν κι αν τους πάμε κόντρα θα χάσουμε τα αυγά και τα πασχάλια στις εκλογές, όταν αυτές γίνουν.
Το θεωρείτε αστείο; Είναι ειλικρινές αυτό που υποστηρίζουν στη Ρηγίλλης, αλλά είναι και μία σκληρή πραγματικότητα για τον ελληνικό αθλητισμό, που ο νόμος είναι η ψήφος του φιλάθλου και τίποτα άλλο…
Σε μία χώρα που χρεοκοπεί (κι) εξαιτίας της τάξης της πλουτοκρατίας, που αρνούνταν να αποδώσει τους πραγματικούς φόρους που της αναλογούσαν, σε μία χώρα, όπου οι ισχυροί, δηλαδή οι πολιτικοί έπαιξαν εις βάρος του κόσμου, έρχονται τώρα κάποιοι και με αφορμή μία αθλητική διαμάχη, εμφανίζουν τις διαθέσεις τους.
Για να μην λαϊκίσουμε δε θα πούμε ότι η Νέα Δημοκρατία ή τα κόμματα έπρεπε να μείνουν έξω από τη κόντρα της ΑΕΚ με τον Ηλυσιακό. Αποδεκτό είναι αυτό… Η χρήση της συγκεκριμένης επιχειρηματολογίας όμως, είναι σφόδρα ενάντια στο λαϊκό αίσθημα και αν μη τι άλλο …προκαλεί. Τόσο απλά!
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: