Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Κουρδάκης: «Να αρπάξω την ευκαιρία»

Ο Παναγιώτης Κουρδάκης αναμένεται να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και ο νεαρός αμυντικός τόνισε στο Libero 107,4 ότι περιμένει και ο ίδιος να αρπάξει την ευκαιρία για να βρει θέση στο ρόστερ της ομάδας.

 

Αναλυτικά: 

Για το συμβόλαιο του: «Το συμβόλαιο μου τελειώνει τώρα τον Ιούνιο αλλά θέλω να μιλήσω πρώτα με τον ΠΑΟΚ γιατί πρέπει να περιμένω και να δω  τι θα γίνει. Είχα μία συνομιλία με τον Παντελή Κωνσταντινίδη, τα βρήκαμε και μένει να πέσουν οι υπογραφές».
 
Για το πότε ήρθε στον ΠΑΟΚ: «Είχα έρθει από τα 14 μου στον ΠΑΟΚ. Επαιξα στη β' ομάδα για πολλά χρόνια, με Αθανασιάδη, Τσουκαλά, Γεωργίου. Ηταν όμορφα χρόνια είχαμε πάρει και πρωτάθλημα. Ολοι αυτό ονειρευόμασταν το πότε θα παίξουμε στην πρώτη ομάδα. Πάει να γίνει ένα βήμα τώρα μακάρι να ολοκληρωθεί και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα
 
Για το ότι τον είδε σε πολλά παιχνίδια ο Ζαγοράκης: «Φέτος ήρθε αρκετές φορές στο γήπεδο, όπως και ο κ. Σαράφης που κατάγεται από την Επανωμή. Δεν έτυχε να κάνουμε κάποια επαφή».
 
Για το αν βοηθάει ο δανεισμός: «Σίγουρα σε βοηθάει. Μπορεί να είναι κατώτερο το επίπεδο, αλλά υπάρχει ανταγωνισμός, κίνητρο και υπάρχει και πίεση. Τα νιώθεις αυτά όπως και αν παίξεις στην πρώτη ομάδα. Στην ουσία ψήνεσαι και καταλαβαίνεις πως πας μπροστά. Δεν πρέπει να παραμελούνται τα παιδιά που πάνε κάπου δανεικοί και να μη βλέπουν αν βελτιώνονται. Στον ΠΑΟΚ δε γίνεται κάτι τέτοιο. Είναι πολλά τα παιδιά που φεύγουν δανεικοί και πολλές φορές είναι και δύσκολο να παρακολουθούνται όλοι».
 
Για το αν ο ίδιος είναι έτοιμος: «Σίγουρα. Περιμένω να αντεπεξέλθω σε αυτούς που πιστεύουν σε μένα και να βοηθήσω στο μέγιστο».
 
Για το τι είναι πιο σημαντικό για να παίξει στην πρώτη ομάδα: «Ολα παίζουν ρόλο αλλά κυρίως να είσαι ώριμος στο μυαλό. Παίζει ρόλο και η τύχη πολλές φορές στο ποδόσφαιρο».
 
Για τη συγκυρία με τους αμυντικούς αυτήν τη στιγμή: «Ολα τα παιδιά θέλουν να αρπάξουν την ευκαιρία και για μένα και αυτό αποτελεί μία ευκαιρία»

Δεν υπάρχουν σχόλια: