Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

«Ντύνεται»… Ατλέτικο η Γαλατασαράι

Σε… Ατλέτικο Μαδρίτης επιθυμεί -όπως φαίνεται- να μετατραπεί η Γαλατασαράι, καθώς η οριστική συμφωνία με τον Τόμας Ουϊφαλούσι, ήταν μόνο η αρχή για τους Τούρκους. Άλλωστε μόνο τυχαία δεν θεωρείται η πρόθεση της νέας διοίκησης να κινηθεί για την απόκτηση και του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες, ενώ στη συνέχεια θα γίνει κίνηση και για τον Ντιέγκο Φορλάν.
Μάλιστα ο ίδιος ο πρόεδρος του συλλόγου Ουνάλ Αϊσάλ φρόντισε να προαναγγείλει την απόκτηση του Ρέγες, με δημοσίευση που έκανε στο twitter: «Οι συζητήσεις για την απόκτηση του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες τελείωσαν. Θα φορά τη φανέλα της Γαλατασαράι από την επόμενη χρονιά».
Αυτό που απομένει πλέον για να ολοκληρωθεί το «δώρο» προς τους οπαδούς της τουρκικής ομάδας από τον νέο πρόεδρο είναι και η απόκτηση του Ντιέγκο Φορλάν, του οποίου βέβαια η περίπτωση είναι πολύ πιο δύσκολη, καθώς ο Ουρουγουανός έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στο τούρκικο πρωτάθλημα. Τώρα, αν η Γαλατά καταφέρει να του αλλάξει άποψη, προσφέροντάς του ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, είναι κάτι που θα φανεί σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: