Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Τσιρίλο: «Δυο υπέροχα χρόνια στον ΠΑΟΚ»

O Μπρούνο Τσιρίλο δεν έφτασε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την επέκταση του συμβολαίου του και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣπορ Fm 94,6» αναφέρθηκε τόσο για την πορεία του στον ΠΑΟΚ όσο και για το τι μέλλει γενέσθαι στην καριέρα του.

«Για μένα ήταν δύο υπέροχα χρόνια. Ήμασταν πρωταγωνιστές και δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια συγκεκριμένη στιγμή. Στην Ευρώπη πρωταγωνιστήσαμε, κάναμε καλές εμφανίσεις και μία αξιόλογη πορεία» επεσήμανε αρχικά ο Ιταλός.

Όσο για το τι περιμένει στη συνέχεια και αν υπάρχει επικοινωνία με κάποια ομάδα, τόνισε: «Από εδώ και πέρα, αυτό που θέλω είναι να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο. Η καριέρα μου δεν σταματά εδώ. Περιμένω τον μάνατζέρ μου να μου πει τι προτάσεις υπάρχουν. Είμαι επαγγελματίας. Ό,τι έρθει θα το δω σοβαρά υπόψη μου και στη συνέχεια θα αποφασίσω. Από την Ελλάδα αυτή τη στιγμή δεν ξέρω κάτι. Άκουσα ότι κάποιος άρχισε να ενδιαφέρεται. Από εκεί και πέρα θα δω τι μπορεί να κάνει ο μάνατζέρ μου».The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: