Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Κιθαρίστας ή ντράμερ

Η ουσία είναι πως ο Τζιμπρίλ Σισέ ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Ελλάδα και από τον Παναθηναϊκό και η εβδομάδα που διανύουμε είναι κρίσιμη για τη μεταγραφή του στη Λάτσιο. Γράφει ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης.
Κιθαρίστας ή ντράμερ
Η αλήθεια είναι πως η πρόσκληση που δημοσίευσαν αποκλειστικά τα prasinanea.gr παρέπεμπε σε πάρτι αποχαιρετιμού. Δεν πίστευα όμως πως ο Σισέ θα επέλεγε αυτό τον τρόπο για να πει αντίο στους φίλους του τριφυλλιού, δηλαδή με ένα πάρτι στη Χαλκίδα και για αυτό στο κομμάτι με το ρεπορτάζ της ημέρας αναφέραμε πως ο Γάλλος σταρ θα βρεθεί την Παρασκευή στην Ελλάδα για να συμμετάσχει σε ένα πάρτι, παίζοντας μουσική. Καλά έκανε ο ίδιος ο Σισέ και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται για πάρτι αποχαιρετισμού. Αυτά πάντως είναι λεπτομέρειες.
Η ουσία είναι πως ο Σισέ αργά ή γρήγορα θα φύγει από τον Παναθηναϊκό. Το γνωρίζει καλά τόσο ο ίδιος όσο και η διοίκηση του τριφυλλιού. Οι εκπρόσωποι του βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους "λατσιάλι" και από την πλευρά τους οι "πράσινοι" περιμένουν την τελική πρόταση των Ιταλών. Η εβδομάδα που διανύουμε είναι κρίσιμη για τη μεταγραφή του Σισέ και με τα υπάρχοντα δεδομένα, όπως έχουμε αναφέρει από την περασμένη Παρασκευή, ο Γάλλος σταρ οδεύει για το Καμπιονάτο για λογαριασμό της Λάτσιο.
Ωστόσο σε μία μεταγραφή μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω άνα πάσα στιγμή και επομένως θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις στην υπόθεση. Ο Σισέ είναι κοντά στη Λάτσιο αλλά η μεταγραφή δεν έχει τελειώσει ακόμη και το μόνο σίγουρο είναι πως ο Γάλλος θα φύγει από την Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί πλέον να σηκώσει το συμβόλαιο του Γάλλου σταρ και η νέα τάξη πραγμάτων φέρνει τους "πράσινους" να στρέφονται σε φιλόδοξους παίκτες εώς 25 ετών.
Ο καλύτερος τρόπος, πάντως, για να αποχαιρετήσει ο Παναθηναϊκός τον Σισέ και ο Γάλλος τον κόσμο του τριφυλλιού, θα ήταν ένα φιλικό παιχνίδι με τη Λάτσιο στο Ολυμπιακό Στάδιο ή με την ομάδα που θα καταλήξει τελικά ο παίκτης. Ο Παναθηναϊκός οφείλει να τιμήσει τον Σισέ όπως και τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και νομίζω πως ένας αγώνας μπροστά στο κοινό της ομάδας, θα ήταν μία πολύ καλή ιδέα. Άλλωστε κάθε μεγάλη ομάδα οφείλει να τιμά τους μεγάλους παίκτες που τίμησαν τη φανέλα της.
Πηγή: Contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: