Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Το όραμα του Βαγγέλη…!!

Αύξηση στο Μ.Κ. ύψους 50 εκ. ευρώ έγινε στον Ολυμπιακό, με τον Μαρινάκη να την καλύπτει εξ’ ολοκλήρου. Δεν είναι αυτά όμως τα μοναδικά χρήματα που έβαλε ο πρόεδρος στην ομάδα.
Το όραμα του Βαγγέλη…
Όπως έγινε γνωστό από την ανακοίνωση που εξέδωσε χθες ο Ολυμπιακός, ο Μαρινάκης είναι πλέον και επίσημα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, έχοντας στην κατοχή του το 70% των μετοχών της. Πώς έγινε αυτό; Βάζοντας 50 εκ. ευρώ στην αύξηση του Μ.Κ. της ΠΑΕ.
Με αφορμή αυτή την ανακοίνωση, όμως, ο σκύλος έκανε μία βόλτα στο Λιμάνι, προκειμένου να μάθει περισσότερα στοιχεία. Και η αλήθεια είναι ότι αυτά που μας είπαν συνεργάτες του προέδρου, αλλά και άνθρωποι που βρίσκονται χρόνια στην πλατεία Αλεξάνδρας, δείχνουν ότι όσα είχε πει από την πρώτη στιγμή ο πρόεδρος, συνεχίζει να τα πιστεύει. Θέλει, δηλαδή, να δει τον Ολυμπιακό να γίνεται πολύ μεγάλος.
Ήδη ο Μαρινάκης έχει ξοδέψει περισσότερα από 100 εκ. ευρώ για χάρη του Ολυμπιακού, που αφορούσαν την αγορά του «Γ. Καραϊσκάκης», κάποια παλαιότερα χρέη κ.λπ. Μία πολύ σοβαρή επένδυση σε λιγότερο από έναν χρόνο, που δείχνει ότι ο πρόεδρος μπήκε αποφασισμένος στην ομάδα. Σε μία δύσκολη οικονομικά συγκυρία, σε παγκόσμιο επίπεδο. Να συνυπολογίσουμε κι αυτό που βγαίνει από το ρεπορτάζ, ότι θέλει να φέρει φέτος το καλοκαίρι έναν μεγάλο παίκτη στο Λιμάνι;
Ας τα βλέπουν αυτά λίγο πιο βόρεια, προς την Παιανία, που είναι μαζεμένοι τόσοι οικονομικοί παράγοντες ανάλογου βεληνεκούς με τον Μαρινάκη (και μεγαλύτερου, όπως είναι ο Τζίγγερ για παράδειγμα) και περιμένουν την πώληση του καλύτερου παίκτη της ομάδας τους, του Σισέ, για να μπει στα ταμεία ένα ταλιράκι. Που όχι μόνο δεν φτάνει για την αντικατάστασή του, αλλά στον Παναθηναϊκό περιμένουν να γίνουν και οι υπόλοιπες μεταγραφές από το συγκεκριμένο ποσό…
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: