Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

"Στο τελευταίο σκαλί της απαξίωσης η ΑΕΚ"

Ανακοίνωση εξέδωσε το οπαδικό κίνημα της ΑΕΚ, "Πειρατές του Ονείρου", εκφράζοντας τη θλίψη του για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ να ρίξει την ΑΕK στην Α2.
"Στο τελευταίο σκαλί της απαξίωσης η ΑΕΚ"
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Αυτή η απόφαση προκαλεί βαθιά θλίψη και απογοήτευση στον κόσμο της ΑΕΚ. Είναι αδιανόητο η αλλοτινή "Βασίλισσα" της Ευρώπης να έχει φτάσει στο τελευταίο σκαλί της απαξίωσης.
Δυστυχώς, ελλείψει ισχυρής ιδιοκτησίας όλα τα τελευταία χρόνια και την υπεκφυγή ανάληψης ευθυνών από όλους τους ιθύνοντες του μπασκετικού Τμήματος η ΑΕΚ έφτασε ν’ αποτελεί το εύκολο θύμα του κατεστημένου.
Αλλά και αγωνιστικά να κατρακυλήσει και μη έχοντας πρωταγωνιστικούς στόχους, όπως προστάζει το όνομα και η ιστορία της, να φτάσει εδώ που έφτασε. Για εμάς η βασική ευθύνη ανήκει από τον άφαντο ιδιοκτήτη μέχρι τους διαχειριστές.
Η δική τους πολιτική και οι δικές τους κινήσεις έφεραν αυτή την τραγική κατάληξη. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Απλά θα συμπληρώσουμε ως "Πειρατές του Ονείρου", ότι κάποτε ο ίδιος ο κόσμος της ΑΕΚ θα πρέπει να βγει στο προσκήνιο των εξελίξεων και να απαιτήσει καθαρό τοπίο, ανασυγκρότηση και αναγέννηση της ΑΕΚ, διότι ειδάλλως υπάρχει ο κίνδυνος ο κατήφορος να μην έχει τέλος.
Εξυπακούεται ότι δεν ακούμε κουβέντα για πτώχευση και υποβιβασμό στη Β΄ Εθνική. Τα προβλήματα ας τα λύσουν αυτοί, που τα δημιούργησαν και στο μπάσκετ και παντού…".

Δεν υπάρχουν σχόλια: