Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

O τουρίστας που έγινε μεταγραφικός πόθος του Μουρίνιο!

Η ιστορία του Τούρκου Mete Serdar Çoban που εκμεταλλεύτηκε το διαδίκτυο και έπεισε τον κόσμο ότι είναι ένα σπουδαίο ταλέντο που από τις ακαδημίες της Ίντερ έφτασε να γίνει μεταγραφικός πόθος του Ζοσέ Μουρίνιο!
O τουρίστας που έγινε μεταγραφικός πόθος του Μουρίνιο! (BINTEO)
Πολλές φορές έχετε ακούσει ή πιθανόν να έχετε πει οι ίδιοι την έκφραση "Στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις". Μόνο που όπως απέδειξε ο Mete Serdar Çoban, κάτι τέτοιο ισχύει και στην Τουρκία καθώς κατάφερε και έπεισε τα μέσα ενημέρωσης της γείτονας χώρας ότι είναι είναι μια ανάσα από το να υπογράψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης, την ώρα που τον ήθελε και ο Ζοσέ Μουρίνιο στην Ρεάλ!
Μια βόλτα ενός τουρίστα στη Μαδρίτη, την ώρα που η Ρεάλ αγόραζε Τούρκους ποδοσφαιριστές, σε συνδυασμό με κάποιες φωτογραφίες και ψεύτικα βιντεάκια στο YouTube, ήταν αρκετά για να πείσουν την Τουρκία ότι ένα από τα "μεγαλύτερα ταλέντα" της χώρας μπήκε στο στόχαστρο του Μουρίνιο.
Ο Mete Serdar Çoban επισκέφτηκε για διακοπές την όμορφη ισπανική πρωτεύουσα έχοντας στο μυαλό του το δικό του σχέδιο να γίνει διάσημος. Πήγε στο Μπερναμπέου σαν τουρίστας και "τρύπωσε" σε μέρη που δεν έχουν πρόσβαση οι κοινοί θνητοί βγάζοντας φωτογραφίες.
Στη συνέχεια πήγε στο Βιθέντε Καλντερόν, μπήκε στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου και έκανε "δηλώσεις" για την πιθανή μεταγραφή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης, τραβώντας παράλληλα βίντεο. Επιπλέον είχε ήδη ετοιμάσει και ένα βίντεο από την παρουσία του στις ακαδημίες της Ίντερ στις οποίες "ξεχώρισε". "Μιλώντας" στους εκπροσώπους του Τύπου για τη μεταγραφή του στην Ατλέτικο!
Αυτό ήταν! Κάποια μέσα "τσίμπησαν", ο ίδιος άρχισε να κάνει δηλώσεις και η "ιστορία" του έγινε γνωστή στον κόσμο. Για χρόνια ήταν σπουδαίο ταλέντο στις ακαδημίες της Ιντερ, γύρισε στην πατρίδα του για την Γαλατάσαραι, πέρασε και από την Γουέστ Χαμ όπου αντιμετώπισε έναν τραυματισμό και επέστρεψε πάλι στους νερατζούρι, για να φτάσει να μπει στη λίστα του Μουρίνιο για την Ρεάλ!
Ώσπου κάποιοι δημοσιογράφοι έκαναν... τον κόπο να ρωτήσουν τις ομάδες. "Πρόκειται για ψέμματα, δεν έχει παίξει τέτοιος παίκτης στην Ίντερ", ήταν η απάντηση των Ιταλών. "Δεν γνωρίζουμε τίποτα για τη μεταγραφή αυτού του ονόματος", υπογράμμισαν από την Ρεάλ. Τα ίδια και από το Λονδίνο για την υποτιθέμενη καριέρα του στην Γουέστ Χαμ!
Κάπως έτσι έλαβε τέλος η "καριέρα" του Mete Serdar Çoban που κατάφερε μέσα από το ίντερνετ να ζήσει τον δικό του μύθο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: