Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

«Πρόταση καλή για μένα, όχι για τον ΠΑΟΚ»

O Στέλιος Μαλεζάς επιβεβαίωσε το ζεστό ενδιαφέρον ξένου συλλόγου να τον αποκτήσει, καταθέτοντας μια πρόταση συμφέρουσα για τον ίδιο, όχι όμως και για τον ΠΑΟΚ, με συνέπεια να μην προχωρήσει η υπόθεση.

Ο διεθνής αμυντικός έκανε απολογισμό της περασμένης περιόδου, αναφερόμενος -ανάμεσα σε άλλα- στις συχνές αλλαγές προπονητών, τον Μπόλονι, τον Ρομπέρ, τη διάθεση των διαρκείας και την καλοκαιρινή προετοιμασία στο Άρνεμ.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «paokmania»:

Για τα σενάρια που τον ήθελαν να βρίσκεται κοντά σε σύλλογο του εξωτερικού: «Γνωρίζω για το ενδιαφέρον που υπήρξε τελευταία από ομάδα του εξωτερικού, ήταν μια πρόταση που εμένα με ικανοποιούσε οικονομικά, αλλά εφόσον δεν ικανοποιούσε τον ΠΑΟΚ το θέμα τελείωσε εκεί. Αν κάποια στιγμή έρθει πρόταση που συμφέρει τόσο την ομάδα όσο και εμένα το συζητάμε σε άλλη βάση».

Για την σεζόν που πέρασε σε προσωπικό επίπεδο: «Η φετινή χρονιά για τη δική μου αγωνιστική παρουσία είχε αρνητικό πρόσημο, μιας και δεν είχα την εξέλιξη που περίμενα. Ήταν μια χρονιά με τραυματισμούς, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκουράστηκα κιόλας μετά το περσινό Μουντιάλ. Μάλιστα ο χρόνος χαλάρωσης το καλοκαίρι του 2010 ήταν μόλις 10 μέρες. Και σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και η επέμβαση στους κοιλιακούς να με πάει ακόμα πιο πίσω. Η απόδοσή μου ανέβηκε στα τελευταία παιχνίδια, όταν ξεπέρασα τα προβλήματα τραυματισμού και μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα στο φινάλε του πρωταθλήματος».

Για την συνεργασία του με Τσιρίλο και Κοντρέρας: «Και με τους δύο έχουμε καλή σχέση συνεργασίας. Με τον Πάμπλο τη σεζόν 2009-2010 κάναμε ένα καλό δίδυμο στην άμυνα, με βοήθησε με την εμπειρία του, πραγματικά και με τους δύο συνεννοούμασταν εξαιρετικά».

Για τις συχνές αλλαγές προπονητών: «Ο Μπερέτα είναι άδικο να κριθεί, έμεινε μόνο 20 μέρες, ήθελε χρόνο για να δείξει περισσότερα πράματα. Ο Δερμιτζάκης ήταν άτυχος, δεν του βγήκαν κάποια αποτελέσματα, σε αντίθεση με τον Χάβο που του βγήκαν».

Για την καλύτερη στιγμή της σεζόν: «Χωρίς καμιά αμφιβολία η πρόκριση στην Πόλη ήταν κάτι το ξεχωριστό, σήμαινε πολλά».

Για τους μεγαλύτερους σε ηλικία ποδοσφαιριστές του ρόστερ: «Για μένα χρειάζονται οι μεγάλοι σε ηλικία παίκτες γιατί με την εμπειρία τους μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και να δώσουν λύσεις».

Για τον νέο τεχνικό του ΠΑΟΚ, Λάζλο Μπόλονι: «Δεν τον γνωρίζω σαν προπονητή, έχω όμως διαβάσει για την παρουσία του σε καλές ευρωπαϊκές ομάδες και εύχομαι να πετύχει».

Για τον νεοαποκτηθέντα Ρομπέρ: «Ήταν από τους παίκτες που ξεχώριζαν στον Πανθρακικό, μακάρι να προσαρμοστεί γρήγορα και να βοηθήσει».

Για την προώθηση παικτών από τη δεύτερη ομάδα: «Είναι καλό να δίνονται ευκαιρίες σε παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου, το κέρδος θα είναι μεγάλο. Οι μικροί να στηρίζονται παίρνοντας παιχνίδια, να τους εμπιστεύονται και να μην τους καταλογίζονται ευθύνες μετά από μια κακή εμφάνιση».

Για το Άρνεμ όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας: «Ο χώρος είναι καταπληκτικός με πολύ ωραία γήπεδα, έχω πολύ καλές μνήμες από τις δύο φορές που βρεθήκαμε με την ομάδα στον ίδιο χώρο».

Για την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας: «Μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση, μιας και ο κόσμος -παρά την κρίση- στηρίζει την ομάδα όσο περισσότερο μπορεί...»

Δεν υπάρχουν σχόλια: