Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Η ξεχωριστή εμπειρία του Βανγκέλι

Η ξεχωριστή εμπειρία του Βανγκέλι (video, photos)
 
Την ώρα που οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του Άρη ολοκληρώνουν τις διακοπές τους, πριν ξεκινήσουν την προετοιμασία τους, ο Κρίστι Βανγκέλι είχε την ευκαιρία να ζήσει μια σπουδαία ποδοσφαιρική εμπειρία, συμμετέχοντας στο φιλικό της Εθνικής Αλβανίας με την Αργεντινή στο Μπουένος Άιρες. Ο 26χρονος αμυντικός του Άρη ήταν παρών στο φιλικό αγώνα προετοιμασίας, ενόψει του Κόπα Αμέρικα που αρχίζει σε λίγες ημέρες, στο οποίο η Αργεντινή επικράτησε άνετα της Αλβανίας με 4-0.
 
Στην αναμέτρηση, η οποία έγινε στο "Μουνιμεντάλ" του Μπουένος Αϊρες, παρουσία περίπου 20.000 θεατών, έλαμψαν όλα τα μεγάλα αστέρια της "αλμπιτσελέστε". Τα γκολ για την ιστορία να πούμε ότι πέτυχαν οι Λαβέτσι (5'), Μέσι (42'), Αγουέρο (75') και Τέβεζ (89').
 
Ο Βανγκέλι έπαιξε δεξί μπακ, φορώντας τη φανέλα με το νούμερο 3, τα γκολ μπήκαν από την... αριστερή πλευρά, την αντίθετη του χώρου ευθύνης του και το Goal.com τον βαθμολόγησε με 5,0.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι εκτός από τον Βανγκέλι με την Αλβανία αγωνίσθηκαν και οι γνωστοί από την θητεία τους στην Ελλάδα, Μπεκιάι και Χίκα.The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: