Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

«Στο CAS θα λάμψει η αλήθεια για Κάμπορα»

Οργή για την εξέλιξη της υπόθεσης Χαβιέ Κάμπορα, αλλά και αποφασιστικότητα για επέλθει η τελική δικαίωση είναι το περιεχόμενο των σκέψεων και συναισθημάτων στην ΠΑΕ Άρης.
Όπως σας αποκάλυψε το The Player ο Κάμπορα δικαιώθηκε από τη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, διεκδικώντας ένα πόσο της τάξης των 200.000 ευρώ από το συμβόλαιο της περιόδου 2009-10.

Στην εκδίκαση της υπόθεσης σε πρώτο βαθμό, ο Άρης είχε δικαιωθεί μια και είχε παρουσιάσει έγγραφο με την υπογραφή του παίκτη ότι δεν είχε καμία απαίτηση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης!

Στην Αλκμήνης, σε ανεπίσημο πάντα επίπεδο, δεν έκρυβαν την. οργή τους για τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησε το δευτεροβάθμιο όργανο, το οποίο δεν έλαβε υπόψη του το συγκεκριμένο έγγραφο, αλλά δέχτηκε τα όσα υποστήριξε η πλευρά Κάμπορα προφορικά!

Αυτήν την στιγμή υπάρχει η αποφασιστικότητα στην ΠΑΕ Αρης για την τελική δικαίωση, ήδη το νομικό τμήμα του συλλόγου ετοιμάζεται να προσφύγει στο CAS, όπου περιμένουν όλοι να δικαιωθούν. «Στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο θα λάμψει η αλήθεια και θα καταρρεύσουν τα έωλα επιχειρήματα της πλευράς του ποδοσφαιριστή» έλεγαν χαρακτηριστικά στο στρατόπεδο των κίτρινων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: