Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Κοιτάει από Φατί μέχρι… Σάντσεζ!

Πέραση έχει στο Σαμπιονά ο Ρικάρντο Φατί του Άρη, αφού σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα απασχολεί την Μπορντό -η οποία αναζητεί τον αντικαταστάτη του Αλού Ντιαρά- και την Καέν.

Με την τελευταία μάλιστα, πέραν του 24χρονου χαφ των «κίτρινων» να φέρεται να εξετάζει τον Κάρλος Σάντσεζ, δηλαδή τον διακαή πόθο του Ερνέστο Βαλβέρδε για το κέντρο του Ολυμπιακού!

«Την περίπτωση του Ρικάρντο Φατί, του Άρη, εξετάζει η Καέν», γράφει το «sport365.gr», στο δημοσίευμα του οποίου σημειώνεται πως «ο πρώην παίκτης της Στρασμπούρ, της Ναντ και της Ρόμα δεν την αφήνει αδιάφορη, αλλά, δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2013 από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Έχει καλό όνομα στην Ελλάδα».

Οι Γάλλοι προσθέτουν ακόμη έναν ενδιαφερόμενο κάνοντας λόγο «για κίνηση της Μπορντό, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Αλού Ντιαρά, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Μαρσέιγ».

Στο κλείσιμο του κειμένου, προκύπτει αντίπαλος για τον Ολυμπιακό στη διεκδίκηση του Σάντσεζ της Βαλανσιέν: «Από εκεί και πέρα η Καέν σκέφτεται τις περιπτώσεις του Κάρλος Σάντσεζ, του Λαντρί Ενγκουεμό και του Κέβιν Ανίν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: