Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Σισέ: «Δεν είναι αποχαιρετιστήριο πάρτι»

Ακόμα ένα νέο επεισόδιο στο σίριαλ της μεταγραφής του Τζιμπρίλ Σισέ στην Λάτσιο είχαμε σήμερα (Τρίτη), καθώς ο Γάλλος σούπερ σταρ ξεκαθάρισε  πως το πάρτι στην Χαλκίδα δεν θα είναι το  αποχαιρετιστήριο!

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού τοποθετήθηκε λοιπόν μέσω του Twitter  και τόνισε: «Για να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη, την Παρασκευή το βράδυ δεν πρόκειται για αποχαιρετιστήριο πάρτι. Αυτός είναι ο λόγος που δέχθηκα να είμαι DJ μαζί με τον φίλο μου Kuy, γι' αυτό παρακαλώ σταματήστε να λέτε πως πρόκειται για αποχαιρετιστήριο πάρτι, αφού δεν είναι. Όπως και να' χει θα πρόκειται για μία ωραία νύχτα».

Λίγο νωρίτερα πάντως, είχε πάρει θέση και η σύζυγος του Τζιμπρίλ Σισέ, Τζουντ, η οποία έγραψε… «Γεια σας, ο άντρας μου ζήτησε να σας γνωστοποιήσω ότι την Παρασκευή αυτό δεν θα είναι το αποχαιρετιστήριο πάρτι του. Του ζητήθηκε απλά να είναι DJ» .

Να σημειώσουμε πάντως ότι μπορεί η οικογένεια Σισέ να τονίζει ότι το πάρτι δεν είναι το αποχαιρετιστήριο του Γάλλου, ωστόσο στη σχετική πρόσκληση αναγράφεται το ακριβώς αντίθετο… The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: